Ha augusztus eleje, akkor irány a Balaton, mert 3 napon keresztül nem lesz más dolgod, mint átadni magad az önfeledt szórakozásnak. Idén, immár 11. Alkalommal nyitja meg kapuit a JazzPiknik, 2023. Augusztus 03-05. között a megszokott helyszínen, még izgalmasabb élményekkel várnak a szervezők mindenkit a palóznaki szőlőhegy oldalában.

Jazz, funk, soul, nemzetközi és hazai előadók sokasága várható

Páratlan programot ígér a fesztivál, ahol olyan sztárok lépnek fel idén, mint Rick Astley, a Thiervery Corporation, a Dirty Loops. Színpadot kapott a Random Trip X 7s presents Vibe Changers X Vavra Bence, Sena Dagadub, a Barabás Lőrinc Quartet is. A népszerű DJ a szőlőben produkció idén a nagyszínpadra költözik az első napon, a levezetés, szórakozás garantált lesz.

A koncertek mellett gyerekprogramok és elektromos kerékpártúrák is várják az érkezőket. A gasztronómia idén is a legjobb oldalát mutatja majd: a streetfood minőségbe csomagolt változtatáé lesz a főszerep. Csak néhányan a résztvevők közül: Smokey Monkeys, Meraki, Dream Steam, Nemo Fish & Chips & Salad Bar, Las Vegans, Pizz’Burger.

A házigazda Homola Pincészet a legjobb összeállítással várja a borok szerelmeseit, megkóstolhatjátok a piknikhangulathoz kiválóan illő Jazzpiknik Olaszrizlinget is. Természetesen nem marad el a kínálatból a habzó bor, a pezsgő, a natúr borok sem. Az élményt a Taittinger Champagne Bar prémium minőségű italai egészítik ki a Pezsgőteraszon.

Érkezz okosan, hogy igazán flow élményben legyen részed

A fesztivál ideje alatt transzferbuszok közlekednek Budapest és Paloznak között mindennap. Az odaút a BAH csomóponttól 15.00, a visszaút 01.00 Palóznak faluközpontjából.

Aki a Balaton mellől érkezik, annak érdemes átböngésznie a hivatalos Piknikbusz menetrendjét, mert a helyszín és Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém között folyamatosan közlekednek.

Aki kerékpárral érkezne, annak jó hír, hogy Balatonfüredről a BalatonBike365 Porton lehet bérelni eszközt, ami akár a fesztivál területén is leadható este, éjszaka, amíg buliztok.

Az idei év részletes programját itt éritek el.

Bővebb információ a megközelítésről itt.

Jegyeket itt tudtok vásárolni.

Forrás: https://jazzpiknik.hu/

Fotó kredit: www.citynews.hu

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2023/07/IMG-3763-1024x768.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2023/07/IMG-3763-150x150.jpgCityNewsUtazásbalatoni fesztivál,balatoni program,Paloznak,paloznaki jazzpiknik,paloznaki jazzpiknik 2023Ha augusztus eleje, akkor irány a Balaton, mert 3 napon keresztül nem lesz más dolgod, mint átadni magad az önfeledt szórakozásnak. Idén, immár 11. Alkalommal nyitja meg kapuit a JazzPiknik, 2023. Augusztus 03-05. között a megszokott helyszínen, még izgalmasabb élményekkel várnak a szervezők mindenkit a palóznaki szőlőhegy oldalában. Jazz, funk,...