A 10. Paloznaki Jazzpiknik zseniális programmal várta a szórakozni vágyókat. Egy tűt sem lehetett leejteni a fesztivál területén, olyan sokan voltak kíváncsiak a nyár egyik legeredetibb, legminőségibb, élhetőbb fesztiváljára.

 

Aki még nem volt a palóznaki fesztiválon nem tudja, hogy mit veszített. Az amúgy is mesebeli település néhány napra egy elvarázsolt, nagyon szerethető fesztiválfaluvá változik, ahol mindenkit megölel a minőségi szórakozás. A szerethető szó nem tudja leírni azt az érzést, amit ezt a 10 éve útnak indított esemény adni tud. Belépsz, beszippant a milliő, a zene, a gourmand élmények és elkezdesz együtt lüktetni a tömeggel. A szíved megtelik szabadsággal, boldogsággal. Teljesen mindegy, hogy együtt mozogsz a ritmussal, vagy elnyúlsz egy pokrócon és átadod magad a zenének, ugyanazt fogod átélni, amit mindenki: a benne ragadsz a pillanatban és élvezed az életet.

 

Paloznaki ismerős arcok

 

Sokan vannak, akiknek már az első Jazzpiknik óta fesztivál tapadásuk van. Amint elhagyják a rendezvény területét, azonnal a következő évi érkezést tervezik. Valahol ettől olyan ellenállhatatlan ez az egész: megérzel, megízlelsz valamit, ami nem ereszt. Úgy érzed, hogy jár neked néhány nap kikapcsolódás, feltöltődés.

 

A Paloznaki Jazzpiknik egyedisége, hogy nem akar évről-évre látványosan megújulni. Megőrzi inkább az egyediségét, hozza a bevált programokat és semmi másról nem szól, csak az örömről: kicsik, felnőttek és idősebbek öröméről. Merthogy itt mindenki megfér. És amitől külön izgalmas a rendezvény: el is jön minden korosztály. A fűben heverésző idősebbek mellett a kisebbek kergetőznek, a felnőttek pedig izgalommal kóstolják az isteni borokat és táncolnak kedvenceikre, vagy ismerkednek meg új, zseniális előadókkal.

 

Érték, minőség, felhőtlen szórakozás

 

A Pikniken idén kifejezetten ámulatba ejtő volt a dekoráció. Az esti fények egy külön kis csodaországgá varázsolták a fesztivál területét. A gasztro kínálat is bővült: vegák, vegánok is bőven találhattak magunknak harapnivalót.

 

A sztár fellépők, mint Emeli Sandé, Lisa Stansfield, Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience vagy az MF Robots, Stereo MC’s koncertjei zseniálisak voltak. Alig várjuk a 2023-as évet!

Jó, ha már most beköveted az fesztivál hivatalos oldalát, mert pillanatok alatt válik sold out-tá minden egyes nap! https://jazzpiknik.hu/

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2023/07/paloznak2022-1024x768.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2023/07/paloznak2022-150x150.jpgCityNewsSzínes25. Sziget Fesztivál,balatoni fesztivál,jazzpiknik,Paloznak,paloznak jazzpiknik,paloznak jazzpiknik 2022A 10. Paloznaki Jazzpiknik zseniális programmal várta a szórakozni vágyókat. Egy tűt sem lehetett leejteni a fesztivál területén, olyan sokan voltak kíváncsiak a nyár egyik legeredetibb, legminőségibb, élhetőbb fesztiváljára.   Aki még nem volt a palóznaki fesztiválon nem tudja, hogy mit veszített. Az amúgy is mesebeli település néhány napra egy elvarázsolt,...