Most, hogy mindennapos feladat az, hogy minél takarékosabb életre térjünk át, előtérbe kerülnek a praktikumok, az Instant Pot pedig ezt az igényünket tökéletesen kielégíti.

Az Instant Pot multifunkciós főzőedények előnye, hogy egy készülékben akár 11 másik tudását kapjuk meg.

  • TESTRESZABHATÓ FŐZÉSI PROGRAMOK: az integrált programbeállítások tökéletes segítségek az alapvető ételek megfőzéséhez
  • KÉNYELMES KEDVENCEK: 5 kedvenc program: beállíthatja és egyetlen érintéssel hozzáférhet saját különleges receptjeihez
  • KIVÁLÓ NÖVEKEDŐ CSALÁDOKNAK: ideális családoknak, de egyedülállók, kezdő konyhatündérek is örömüket lelik benne
  • GYORS VAGY LASSÚ FŐZÉS: bizonyos modellek nagynyomású főzésre is képesek, a lassú főzéssel pedig hagyományos recepteket készíthetünk el
  • BIZONYÍTOTT BIZTONSÁGI FUNKCIÓK: túlmelegedés elleni védelem, biztonságosan zárható fedél, továbbfejlesztett gőzkioldó kapcsoló és még sok más
  • ENERGIATAKARÉKOSABB, mint más módszerek
  • BPA/PFOA/PTFE mentes főzést biztosítanak.

instant-pot-topjuicers

Az Instant Pot multifunkciós főzőedények széles kínálata itt található. A termékek kedvezményes áron vásárolhatóak meg a TopJuicers webáruházban.

Instant Pot Vortex – sütés a forró levegő erejével!

Lejárt a szagos fritőzök ideje. Nem tocsogunk soha többé a zsír és olaj szagban. Az Instant Pot Vortex készülékek a forró levegő erejével dolgoznak, elképesztően energiatakarékosak, alig kell extra zsiradék hozzájuk.

Az Instant Pot Vortex Plus rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, de legvonzóbb tulajdonsága mindenképpen a Clear Cook ablak, amelynek köszönhetően a kosár kinyitása nélkül is ellenőrizheti a főzés folyamatát.

Az EvenCrisp™ légáramlási technológiát használva minden alkalommal friss, ropogós ételt készíthet, 95%-kal kevesebb olajjal.  A 6 főzési program segítségével egyetlen érintéssel elkészíthetők az egyszerűbb ételek. A készülék multifunkciós, lehetőség van egyedi beállításokra is.

A főzőkosár és a sütőtálca tapadásmentesek és mosogatógépben moshatóak, a tisztítás pillanatok alatt elvégezhető.

Legyen Ön is innovatív. Használjon energiatakarékos készüléket, cserélje a tányárra kerülő fogásokat egészségesebb ételekre úgy, hogy ugyanazt az ízvilágot és állagot reprodukálja.

(x)

forrás: TopJuicers

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2022/07/Lifestyle-shot-Chicken-and-asparagus-2-1024x484.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2022/07/Lifestyle-shot-Chicken-and-asparagus-2-150x150.jpgCityNewsÉletmódInstant Pot,instant pot multifunkciós főzőedények,instant pot vortex,multifunkciós főzőedények,topjuicersMost, hogy mindennapos feladat az, hogy minél takarékosabb életre térjünk át, előtérbe kerülnek a praktikumok, az Instant Pot pedig ezt az igényünket tökéletesen kielégíti. Az Instant Pot multifunkciós főzőedények előnye, hogy egy készülékben akár 11 másik tudását kapjuk meg. TESTRESZABHATÓ FŐZÉSI PROGRAMOK: az integrált programbeállítások tökéletes segítségek az alapvető ételek megfőzéséhez KÉNYELMES KEDVENCEK:...