Nem érdemes beleőrülni egy életmódváltásba, sokkal egyszerűbben megy a folyamat, mint gondolnánk. A Hurom H300 és Hurom H310A professzionális lassú présekkel lényegében egy gombnyomással gondoskodhatunk arról, hogy friss, éltető levek kerüljenek a poharunkba.

Hurom H300 Smart és Hurom H310A lassú prések a mai fogyasztókra tervezve

A Hurom H300 és Hurom H310A prések annyira modern fejlesztések eredményei, hogy mindkettő díjnyertes lett a saját kategóriájában. Újdonságuk, hogy olyan multifunkciós csiga-szűrő rendeszerre dolgoznak, ami maximalizálja a préselés folyamatát, illetve energiatakarékosabbá is teszi a készülékeket. Amikor ezeket a juicereket fejlesztették, akkor a hatékony működésen kívül cél volt, hogy olyan technológiát hozzanak létre, aminek hatására sokkal több hasznos enzim, vitamin, tápanyag marad a levekben. A Hurom H300 és Hurom H310A prések ebben egyedülállóak és piacvezetőek lettek az elmúlt időszakban.

huromh310a_topjuicers

Mire jó egy lassú prés? Mit tud a Hurom H300 és a Hurom H310A?

A Hurom alapvetően a lassú fordulatszámon préselő készülékek egyik legismertebb gyártója. A slow juicerei kezdetben csak szűrő cserével tudak a juice-on kívül mást is préselni, a Hurom H300 és H310A modellek viszont már képesek ugyanazzal a multicsigaszűrővel:

  • juice-t
  • magtejet
  • smoothie-t
  • fagylaltot is készíteni.

Szerezd be az idei nyár legpraktikusabb préseinek egyikét, a Hurom H300, vagy a Hurom H310A modellek egyikét és élvezd egész évben jótékony hatásukat!

A Hurom H300 és Hurom H310A lassú prések mind úgynevezett “önetető” funkcióval rendelkeznek, ami annyit jelent, hogy darabolás, bonyolult és hosszú előkészület nélkül helyezhetőek a présbe az összetevők, mert készülék maga darabol, aprít, présel. Ráadásul mindkét modellnek nagy betöltőnyílása van, ami még kényelmesebbé teszi a folyamatokat.

A Hurom H300 kistestvérének nevezett Hurom H310A modell egyedisége a méretében rejlik, sokkal kompaktabb, letisztultabb és rengeteg biztonsági funkcióval rendelkezik. Bárhová magunkkal vihetjük, nem foglal sok helyet, így a szabadság alatt sem kell lemondani a finom, egészséges, vitalitással töltő finomságokról!

hurom-h300-topjuicers-feher

A prések bevezető áron a TopJuicers forgalmazásában jelentek meg a magyar piacon. Érdemes kattintani a kedvezményekért.

(x)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2022/07/IMG-3154.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2022/07/IMG-3154-150x150.jpgCityNewsEgészségHurom H300,Hurom H310A,lassú prés,slow juicer,topjuicersNem érdemes beleőrülni egy életmódváltásba, sokkal egyszerűbben megy a folyamat, mint gondolnánk. A Hurom H300 és Hurom H310A professzionális lassú présekkel lényegében egy gombnyomással gondoskodhatunk arról, hogy friss, éltető levek kerüljenek a poharunkba. Hurom H300 Smart és Hurom H310A lassú prések a mai fogyasztókra tervezve A Hurom H300 és Hurom H310A...