Jóllehet a nagy része már lement, a java még hátra van. Íme egy kis segítség a last minute pakolóknak, kapkodóknak, szüzességüket elveszteni készülő első fesztiválozóknak. Motyót elő, tárazzatok be!

Minden évben azt hisszük, hogy tökéletesen felkészültek vagyunk. Ez többnyire igaz is. Ám vagy az időjárás, vagy a korral járó háklik sorra okozhatnak olyan meglepetések, amelyek pillanatokra letörölhetik az arcunkra tetovált boldogságos mosolyt. Hogy ezt elkerüljük, idén elhatároztuk, hogy felkészültek leszünk. Összeállítottunk egy olyan listát, amiben minden nélkülözhetetlen kellék szerepel. Olvassátok, tegyétek teljesebbé a fesztivál bibliánkat.

Kényelem és biztonság!

Ha sátorral indulunk útnak a végeláthatatlan buli dömpingbe, akkor feltétlenül legyen nálunk cövek, pumpa, kislakat, elemlámpa. Az éjszakák egyre hűvösebbek, ezért nem árt egy pokróc, de kényelmünket tovább fokozhatja egy párna vagy fullos matrac is. Ha már van hol aludjunk, akkor varázsoljunk igazi kis közösségi udvart magunk köré. Jól jöhetnek az összecsukható kisszékek, klassz égősorok, kisasztalok…

Hozd ki a maximumot a higiéniából!

Egy fesztivál nem a prémium tisztasági körülményekről híres. Mégis, minden adott ahhoz, hogy kihozzuk belőle azt a maximumot, ami a “túlélésünkhöz” kell. Alap hogy legyen nálunk kézfertőtlenítő, papírzsebkendő, szappan, WC papír. Ha még fér az apró kicsi fesztiváltáskánkba, akkor pattintsunk bele egy méretes túlélőcsomagot: tükörrel, fésűvel, dezodorral, rágóval az élen.

Extra jóságok 0-24 órában!

Naptej. Ez alap. Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy NDK turista, akkor használd a -1. naptól. A sörtől sokkal édesebb a delírium, úgyhogy kánikulában azt húzd le, fel pedig egy sapkát, de azonnal. A zárt cipő menő és őrülten jó szolgálatot tesz. Míg papucsos sorstársaid lábáról vésővel kell majd leszedni a koszt, addig a tiédet maximum szappannal kell újraéleszteni.

Telefontöltő, térkép, víz, fürdőruha… hosszú sorokban tudnánk folytatni. A lényeg az, hogy minden minket szolgáljon, semmi ne álljon a minket megillető áldásos szabadság útjába.

A 28. Sziget fesztivál programja itt érhető el: https://szigetfestival.com/hu/

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/08/szigetfesztival_kep11.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/08/szigetfesztival_kep11-150x150.jpgNews CityÉletmódfesztivál kultúra,love revolution,sziget fesziválJóllehet a nagy része már lement, a java még hátra van. Íme egy kis segítség a last minute pakolóknak, kapkodóknak, szüzességüket elveszteni készülő első fesztiválozóknak. Motyót elő, tárazzatok be! Minden évben azt hisszük, hogy tökéletesen felkészültek vagyunk. Ez többnyire igaz is. Ám vagy az időjárás, vagy a korral járó háklik...