25 éve működtet ingyenes jogsegélyszolgálatot Magyarországon az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány, olyan emberek számára, akik egy pszichiátriai kórházban, intézetben szenvedtek sérelmet.

Az elmúlt negyedszázad során aseélyz alapítványt több ezren keresték fel ilyen panaszokkal. De milyen sérelmek történhetnek a pszichiátrián? A leggyakoribb panaszok, amelyekkel az alapítványt felkeresték: jogtalan kényszerbeszállítás a pszichiátriára, túlgyógyszerezés, indokolatlan korlátozás vagy lekötözés, megalázó bánásmód, elfogadhatatlan higiéniás körülmények, de nem egyszer jelentkeztek hozzátartozók haláleset miatt is. A jogvédőknek számtalan esetben sikerült már elérniük, hogy az elkövetőt elmarasztalják, illetve hogy a károsult kártérítést kapjon.

Ha Ön vagy barátja, családtagja sérelmet szenvedett a pszichiátrián, kérje az alapítvány segítségét!

06 (1) 342-6355

06 (70) 330 5384
Postai cím: 1461 Budapest, Pf.: 182.
E-mail: info@cchr.hu
https://emberijogok.hu

Minden információt bizalmasan kezelünk.

 

(Társadalmi célú hirdetés)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2020/09/P0001-agy.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2020/09/P0001-agy-150x150.jpgNews CityBelföldUncategorizedjogsegély,pszichiátria,segélyszervezet25 éve működtet ingyenes jogsegélyszolgálatot Magyarországon az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány, olyan emberek számára, akik egy pszichiátriai kórházban, intézetben szenvedtek sérelmet. Az elmúlt negyedszázad során aseélyz alapítványt több ezren keresték fel ilyen panaszokkal. De milyen sérelmek történhetnek a pszichiátrián? A leggyakoribb panaszok, amelyekkel az alapítványt felkeresték: jogtalan kényszerbeszállítás a...