A víz elengedhetetlen az élethez. De nem mindegy, hogy milyet iszunk. A szervezet megköveteli a tiszta, méreganyagoktól mentes folyadékokat. Ha ez nincs biztosítva számára, akkor nagyobb eséllyel léphetnek fel különféle betegségek, szervi működési rendellenességek.

 

Miért fontos víztisztítót alkalmazni a háztartásban?

A víz keménysége fontos tényező, függ sokmindentől, leginkább a benne lévő oldott kalciumtól, magnézium-sóktól. Ha ezek nem megfelelő koncentrációban vannak jelen a vízben, akkor nem csak a háztartási gépekben (mosógép, mosogatógép, stb.) tehetnek könnyen kárt, de ami fontosabb: az egészségre is ártalmasak.

Ráadásul a vízben lévő vegyi anyagok, mint a nitrát, és a nitrit, valamint a nagyobb mennyiségű fluor a fogak elszíneződését, esetleg a fog szuvasodását is okozzák. Az elrettentő példákat még sorolhatnánk. Ám legyen annyi elég, hogy a mai magyar háztartásokban a víz minősége nem kiegyensúlyozott minőségű… Kérdés e még bárkiben, hogy napjaink alap egészségmegőrző eszköze kellene legyen egy víztisztító, vízszűrő berendezés?!

Az interneten rengeteg jól megmarketingelt eszközt árulnak, laikusként nagyon nehéz megállapítani, hogy melyik a hatékony eszköz és melyik az, ami egyszerű átverés. Aminek az eladásához túl sok reklám, influencer kell, amivel gerilla módon rohanják le az embert, amire nincs garancia, ami minden celeb szájából ugyanazt a sablonos mondatot húzza ki: nos, az gyanús!

Melyek a legfontosabb előnyei a víztisztítóknak?

  • Takarékosak : A vízszűrő által szűrt víz jóval olcsóbb, mint a palackozott víz, ez pedig sok embernek nem egy elhanyagolható szempont
  • Megkönnyítik a mindennapokat: A vízszűrő által tisztított vízhez könnyedén hozzájutunk, mert már az otthonunkban van, nem kell a hazaszállítással foglalkozni illetve tárolása is problémamentes, hiszen vagy a csapra van kötve vagy egy profi dizájnos palack szűri a vizet.
  • Minőséget képviselnek: A vízszűrő a csapvízből minőségi folyadékot állít elő, nincsenek kiskapuk, kamuzás, bevizsgált adatok mutatják a berendezések, palackok, kancsók hitelességét.

 A konkurencia óriási, a termékek között minimális a különbség. Vagy mégsem?

A mostanában egyre több helyen felbukkanó I-Water ásványi szűrő palackok igazi egészségmegőrző és rehabilitáló termékeknek tűnnek, melyek segítik egyensúlyban tartani az emberi szervezet sav-bázis egyensúlyát is. Jó pont, ha van plusz is a történetben, ugye?! Jelen esetben elmondhatjuk, hogy nem csak a vizet szűrik meg ezek a palackok, természetes módon, ásványi golyókkal, hanem extra plusz, hogy ajánlják az I-Watert, különösen a reflux esetén. Óriási plusz, hogy  kismamák és kisbabák is nyugodtan fogyaszthatják ezt a tisztított vizet, mert így végre vége a méregdrága babavizek vásárlásának vagy az előzetes, időigényes felforralásnak. Egyszerre praktikus és költséghatékony. Nálunk jó pont!

A palackban ásványi golyók találhatók, amik mindennapos használat mellett, akár 1 évig is tisztítják és finoman lúgosítják a vizet! Számoljuk csak ki! Ha 1 ember csak 1 palack vizet iszik meg átlagosan 100 forintos áron, akkor egy évben 36.500.- forintot költött ásványvízre. Ebben nincs benne az idő, amit a vásárlásra fordított, a műanyag szelektív kidobása és az sem, hogy lehet, nem is olyan ásványi anyag tartalmat jutatott a szervezetébe, ami hasznos lett volna számára.

Jelenleg, a TopJuicers kínálatában kapható I-Water kancsó, 50% kedvezénnyel, 20000 forint alatt van. Bármikor után tölthető, 1 évig garantálják a tisztító hatást napi használat mellett is. Az egész család használhatja, akár egyszerre is. Nem nehéz eldönteni, hogy megéri vagy sem… De nézünk azért plusz érveket:

  • A termékek bizonyítottan egészségesek és 99,9%-ban antibakteriálisak.
  • Hosszú távú használatuk, nem csak az életminőséget javítja, de költségkímélő és környezetbarát megoldás is, hiszen nem kell rendszeresen vásárolni az ásványvizes (műanyag) palackokat.
  • Tisztításuk rendkívül egyszerű, némi ecetes vízzel gyorsan elvégezhető (az ecet, higított formában nem károsítja az ásványi golyókat).

Száz szónak is egy a vége: bármilyen víztisztító eszközt keresünk, mindenképpen járjunk utána és győződjünk meg róla, hogy nem csak a levegőbe beszélnek, hanem bizonyítani is tudják az eredményességüket. Legyen fontos opció, hogy a berendezések/palackok ne csak tisztítsák a vizet, hanem funkcióban vagy egészségmegőrző tulajdonságban tudjanak valamivel többet is, mint a versenytársak. A legfontosabb pedig az ár-érték arány. Ne vásároljunk feltűnően olcsó, filléres terméket, mert könnyen megjárhatjuk…

A cikk elkészülését a www.topjuicers.hu támogatta.

(X)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/09/iwater_palack_8.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/09/iwater_palack_8-150x150.jpgNews CityBelföldegészség,vízminőség,víztisztítóA víz elengedhetetlen az élethez. De nem mindegy, hogy milyet iszunk. A szervezet megköveteli a tiszta, méreganyagoktól mentes folyadékokat. Ha ez nincs biztosítva számára, akkor nagyobb eséllyel léphetnek fel különféle betegségek, szervi működési rendellenességek.   Miért fontos víztisztítót alkalmazni a háztartásban? A víz keménysége fontos tényező, függ sokmindentől, leginkább a benne lévő oldott kalciumtól, magnézium-sóktól....