A jelenleg 90 munkavállalót foglalkoztató Realtherm Kft.-t 1993-ban családi vállalkozásként alapították, majd egy 2002-es profilváltás után kezdtek el nyílászárókat gyártani. A társaság ma már több mint 15 éve van jelen a nyílászáró piacon, mint 100 százalékban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cég. Az elmúlt évek alatt folyamatosan fejlődött, nem csupán a szakemberek képzettségét formálták és képezték egy magasabb, professzionális szintre emelve tudásukat, de a termékek kivitelezését és beépítését is korszerűsítették, modernizálták. A több mint egy évtizedes tapasztalatukkal és minőségi termékeikkel még a legkülönlegesebb vásárlói igényeknek is megfelelnek.

A Realtherm kiválóságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2017-ben immár ötödször nyerte el fő beszállítójuk, az Inoutic megtisztelő tanúsítványát, mint a legnagyobb profil forgalmat elérő magyar partnercég. Az 1956-ban alapított Inoutic/Deceuninck Gmbh-val, a PVC alapú nyílászáró profilok vezető európai gyártójával immár 15 éve töretlen partnerségi viszonyt alakítottak ki. Nagykereskedelmi partnereik révén az ország szinte minden pontján elérhetőek a termékek. Hálózatuk lefedi hazánkat és Szlovákiát is, ahol mintegy 150 márkakereskedő partnerrel rendelkeznek.  Sőt az ablak- és ajtógyártás területén Magyarország egyik piacvezető vállalkozása termékeiből az utóbbi években egyre többet exportál Szlovákiába, mára az egyik célországgá vált.

Jelenlegi gyártócsarnokukat 2011-ben építették fel Nyíregyházán mintegy 250 millió forintból. A mintegy 2 ezer négyzetméteres csarnokot 2016-ban majdnem kétszeresére bővítették, valamint logisztikai célokra és raktározásra szolgáló üzemrészt alakítottak ki. Emellett a gyártáshoz szükséges gépfejlesztést hajtottak végre, melynek során a legmodernebb gyártósorral szerelték fel az üzemet. A Realtherm Kft. az elmúlt közel tíz év alatt szinte megtízszerezte bevételét. Hozzáértésük, és a szakmai iránti elhivatottságuk tette a céget képessé arra, hogy a kezdeti évektől mára egy több mint, 3,9 millárd forint árbevételű céggé váljon.

Nyílászáróik korszerű német technológiával, minőségi alapanyagokból készülnek, annak érdekében, hogy a legszigorúbb követelményeknek is megfeleljenek. Elnyerték a Kiváló Építőipari Termék minősítést, az egységes nemzetközi követelményrendszernek megfelelő MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány garantálja a vevői igényeknek való magas szintű megfelelést.

9

Automatizált gyártási technológiájával a Kelet-Közép-Európa egyik legmodernebb és leghatékonyabb ablakgyárává váltak. Nyugat-európai színvonalú, prémium minőségű és a legmodernebb technológiával készülő ajtók és ablakok megfelelnek a 21. század modern elvárásainak. Kínálatukban az egyszerű műanyag kétrétegű fehér ablakoktól a legmagasabb minőséget képviselő passzív házas, színes ablakokig, valamint az egyszerű fehér műanyag ajtótól a prémium szegmenst képviselő alumínium rejtett szárnyas és rejtett vasalatos bejárati ajtókig minden megtalálható. Termékeik között luxus kategóriájú és alacsonyabb árfekvésű, de kiváló tulajdonságokkal rendelkező modelleket is egyaránt jelen vannak. A gyártáshoz Deceuninck és Rehau műanyag profilrendszert használnak, 2018 óta pedig a legmagasabb minőséget képviselő alumínium nyílászárok is elérhetőek gyártói termékpalettájukon a belga Aliplast profilrendszerből.IMG_6701_PS

Különböző biztonságú fokozatú (RC1, RC2 biztonsági fokozatok is elérhetőek) és hőszigetelő képességű műanyag bejárati ajtót, műanyag ablakot és emelő-toló erkélyajtót is találni kínálatukban, melyek kis energiaigényű és passzív házaknak egyaránt megfelelnek. A környezettudatosság érdekében ablak- és ajtóprofiljaik újrahasznosított, vagy a későbbiek folyamán újrahasznosítható anyagból készülnek. A Realtherm Kft. minden termékére 1 év jótállást és 5 év szavatosságot biztosít. Végfelhasználó partnereikhez a leggyorsabb határidővel, azaz  2-3 hetes kiszállítással érkezik meg megrendelt árucikk a márkakereskedő partnereken keresztül .

Realtherm ablakok, ajtók
Realtherm ablakok, ajtók

A magas minőség és a funkcionalitás mellett sokat fordítanak a modern, korszerű megjelenésre is. A nyílászáróink akár 40 féle dekorfóliával elérhetőek a klasszikus fa mintázattól egészen a mai, modern színekig, a külső alumínium burkolat segítségével pedig korlátlan színválaszték áll rendelkezésére. E színes palettát akár a médiában is megcsodálhatják a vásárlók a Realtherm Kft. ugyanis hétvégenként az TV2 és a Super TV2 kereskedelmi csatorna „Építkezők” című műsorában is megmutatkozik termékeivel, illetve jelen lesz a hamarosan a HírTv-ben induló „Otthon Teremtők” című magazinműsorban is.

(X)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/07/20160929-IMG_9346-1024x683.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/07/20160929-IMG_9346-150x150.jpgNews CityRiportablak,modern,nyílászárókA jelenleg 90 munkavállalót foglalkoztató Realtherm Kft.-t 1993-ban családi vállalkozásként alapították, majd egy 2002-es profilváltás után kezdtek el nyílászárókat gyártani. A társaság ma már több mint 15 éve van jelen a nyílászáró piacon, mint 100 százalékban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cég. Az elmúlt évek alatt folyamatosan fejlődött, nem csupán...