Hatalmas igen! Hogy miért érdemes családi programmá tenni ezt a különleges balatoni fesztivált? Mert 0-99 korig mindenki megtalálja a számítását. A borok, a gourmet falatok adottak, a jó zene extra jó, és ez nem vicc, a helyszín csodaszép és lényegében egésznap semmi mást nem kell csinálni, csak élvezni az életet, az együtt töltött időt!

Az idén, 8. alkalommal megrendezésre kerülő Paloznaki Jazzpiknik a színvonalas zenei kínálat mellett (ide kattintva éritek el), most is arra buzdítja a résztvevőket, hogy bátran utazzanak a fesztiválra családdal. Az esemény szervezői 14 éves kor alatt ingyenessé tették a fesztivál látogatását, hogy ezzel is elérhetővé tegyék a családoknak a megjelenés lehetőségét. Egy ilyen rendezvényen gyerekkel lenni, nem trauma és nem stressz. A Jazzpiknik programjai, hangulata és kialakítása maximálisan segítik a szülőket abban, hogy értéket közvetítsenek gyermekeiknek, bevezessék őket a fesztiválozás kultúrájába.

kep_jazzpiknik10

Minőségi gyerekprogramok a Jazzpikniken

ART HEKK

Az ART HEKK Workshop elsősorban gyermekek számára lett létrehozva, de életkortól függetlenül bárki becsatlakozhat az alkotási folyamatba. Így arra is van lehetőség, hogy a gyermek szüleivel közösen élvezhessék az alkotás folyamatát, az elkészített tárgy fölött érzett örömöt. A kézműves foglalkozás során előre elkészített, diófából kifaragott natúr halakat festhet meg a gyermek.

HANGOLÓRA

A HangolÓra program célja, hogy elősegítsék a gyerekek találkozását a hangszerekkel, illetve, hogy minél több gyermek figyelmét fordítsák a zene és a zenélés felé. Programjuk interaktív, ennek érdekében számos hangszert hoznak magunkkal a gyerekek részére kipróbálás céljából.

OTP Bank Stand – Macaron Díszítő Workshop

Csupaszín kis sütiket lehet itt díszíteni, ahol szakemberek segítenek mesebeli figurákat varázsolni a finomságokból. A programot támogatni lehet 2 db feldíszíthető macaron 200 Ft-os megvásárlásval. A befolyt teljes összeg a KézenFogva Alapítványt segíti.

A Jazzpiknikre jegyeket még korlátozott számban lehet venni: www.jazzpiknik.hu .

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/07/kep_jazzpiknik5.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/07/kep_jazzpiknik5-150x150.jpgNews CityBelföldfesztivál,jazzpiknik,PaloznakHatalmas igen! Hogy miért érdemes családi programmá tenni ezt a különleges balatoni fesztivált? Mert 0-99 korig mindenki megtalálja a számítását. A borok, a gourmet falatok adottak, a jó zene extra jó, és ez nem vicc, a helyszín csodaszép és lényegében egésznap semmi mást nem kell csinálni, csak élvezni az...