Ha még nem szerezted be az idei útleveled a paloznaki jazz, bor, gasztro fesztiválra, akkor SOS kattints a rendezvény oldára, mert viharos sebességgel fogynak a jegyek. A lineup kiváló, a körítés pazar. Nem csodálkozunk, ha lemaradsz!

A Balaton északi partjának legnevesebb fesztiválja, a Paloznaki Jazzpiknik 8. alkalommal is le fogja hengerelni a nagyközönséget. Minden évben azt gondoljuk, hogy nem lehet ennél jobban überelni egy ilyen kedves, szerethető, chill fesztivál élményt, aztán mégis megtörténik: 3 napon át tart egy csoda, 4 színpadon, 20+ koncerttel.

Az idei fesztiválon sem változik az alapkoncepció: a legjobb magyar előadók mellett nemzetközi fellépők is érkeznek. A The Jacksons-ért és Rick Astley-ért már most megőrül mindenki. Különösen színvonalas a lineup: a hazai zenei élet krémje idén is biztosan paloznaki lakos lesz 1-3 napig.

A rendezvényre gyerekkel is érkezhettek, a szervezők nem feledkeztek meg a legkisebbekről sem: két helyszínen várják az érdeklődőket, a Nagyszínpad előtti réten, illetve a Zöldike Gyermekudvarban az alábbi nyitvatartási időben.

Nagyszínpad tér:

Csütörtökön 17:00-20:00
Pénteken 16:00-20:00
Szombaton  16:00-20:00

Zöldike Gyermekudvar:

Pénteken 15:00-22:00
Szombaton 14:00-22:00

A Jazzpiknik 14 éves kor alatt ingyenes!

kep_jazzpiknik4

Az utóbbi években olyan nemzetközi sztárok léptek színpadra, mint Jamie Cullum, Soul II Soul, Electro Deluxe, Kraak & Smaak, Kool & the Gang, Mario Biondi, Matt Bianco… A Jazzpiknik házigazdája a Homola Pincészet, társszervezője a Paloznaki Önkormányzat. A rendezvény a Veszprémfeszttel kooperációban kerül megrendezésre.

A rendezvény 2015-től a Nagyon Balaton rendezvénysorozat része. Jegyvásárlás és programtábla itt érhető el: www.jazzpiknik.hu

Ne maradjatok le! Induljatok neki, igyatok finom Homola borokat és kóstoljatok friss levegőt, ropogós élményeket, miközben a legjobb zenék és a balatoni életérzés teszik csillogóvá a napokat.

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/07/kep_jazzpiknik5-1024x538.pnghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/07/kep_jazzpiknik5-150x150.pngNews CityBelföldjazzpiknik,PaloznakHa még nem szerezted be az idei útleveled a paloznaki jazz, bor, gasztro fesztiválra, akkor SOS kattints a rendezvény oldára, mert viharos sebességgel fogynak a jegyek. A lineup kiváló, a körítés pazar. Nem csodálkozunk, ha lemaradsz! A Balaton északi partjának legnevesebb fesztiválja, a Paloznaki Jazzpiknik 8. alkalommal is le fogja...