Idén, augusztus 1-3. között kerül megrendezésre 8. alkalommal a Paloznaki Jazz Piknik, amit Valde Orsolya álmodott meg annak idején egy születésnapi buli ihletésére. A fesztivál évről-évre óriáiási fejlődésen megy keresztül, idén halmozottan veszélyesen nagy lesz az egy négyzetméterre jutó sztárok száma.

Ha igazi chill hangulatra vágyik valaki, akkor nyáron egyértelműen a balatoni borászatok programjait célozza meg úticélként. A lágyan ringó levegő, a naplemente, a jó zenék, mind brutálisan jó segítőtársak a teljes ellazulásban, az isteni borokról nem is beszélve. A paloznaki jazzpiknik mindezeket a jó érzéseket egyben maxolja ki. Adott egy kis balatoni település, annak minden csodaszép bájával, adott egy semmihez sem hasonlítható line-up és adott az, hogy egésznap barátokkal, szerelemmel héderelhetünk egy piknik takarón a tökéletes zen üzemmódban.

 

Aki még nem járt a Paloznaki Jazz fesztiválon, az idén mindenképpen szerezze be a jegyét időben, mert nagyon hamar elfogy minden évben. A visszajáró zene- és borszerelemesek ugyanis teljes függőségbe kerülve évről-évre többen vannak. Nem ritka, hogy 1-1 napra már jóval a fesztivál előtt elfogynak a jegyek és kiteszik a megtelt táblát.

 

Ebben az évben is ütős lesz a program, itt lesz Rick Astley, a The Jacksons, a Peet Project, Adani & Wolf és még sorolhatnánk. Érdemes átböngészni a www.jazzpiknik.hu oldal részletes programtábláját.

 

kep_jazzpiknik6

 

Az esemény szervezője a Homola pincészet, számos gasztro csodával is kitelepül a borok mellett, így teljes lesz az élmény, minden érzékszerve jól lakik az ide ellátogató vendégnek. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli  pincészetek válogatott borai is. Akik velünk lesznek: Homola Pincészet, Homonna Pincészet, Figula Pincészet, Jásdi Pincészet, Petrányi Pincészet, Söptei Pincészet, Szent Donát Pincészet.

(szerk.)

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/07/kep_jazzpiknik_1-1024x449.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2019/07/kep_jazzpiknik_1-150x150.jpgNews CityKultúraIdén, augusztus 1-3. között kerül megrendezésre 8. alkalommal a Paloznaki Jazz Piknik, amit Valde Orsolya álmodott meg annak idején egy születésnapi buli ihletésére. A fesztivál évről-évre óriáiási fejlődésen megy keresztül, idén halmozottan veszélyesen nagy lesz az egy négyzetméterre jutó sztárok száma. Ha igazi chill hangulatra vágyik valaki, akkor nyáron egyértelműen...