A nagymamák, nagypapák leginkább arról híresek, hogy elkényeztetik unokájukat mindenféle finomságokkal, ajándékokkal. Bármit megtesznek értük és millió puszikkal árasztják el őket. Sajnos, azonban vannak olyan kivételek is, akik hátborzongatóan gonoszok.

1, Helen Ford
A gonosz nagymamát bűnösnek találták, mindössze 8 éves unokájának meggyilkolása miatt.
Helen, unokáját az ágyhoz kötözte és napokig éheztette, szomjaztatta őt.  A „leggonoszabb nagyszülői” koronát mégis azzal nyerte el, hogy az étel megvonás mellett, még fizikailag is bántalmazta a kislányt: többször megverte és fojtogatta. Sajnos ez a bántalmazás és éheztetés addig tartott, míg a 8 éves Gizzell 2013 júliusában el nem hunyt.

2, Shirley Sherwood és George Colton
A nagyszülők többnyire nagyon aggódnak unokájuk miatt, nem úgy Shirley és George. Ez a házaspár, ugyanis meglehetősen furcsán mutatta ki aggodalmát 16 éves unokájuk felé.
3 lakattal is lezárt kutyalánccal kötötték ki az ágyához a tini lányt, pusztán azért, mert el szeretett volna menni bulizni a barátaival.

3, Patricia Flores
A Texasi nagymamát azzal vádolták, hogy megsebesítette 2 éves unokáját, miközben ő vigyázott rá.
Feladatai közé tartozott az etetés, ruháztatás, tisztába rakás és a fürdetés. 2016 márciusában Patricia szokatlan módon fürdette meg a kisgyermeket. Beleültette az akkor még üres kádba a babát, megengedte a vizet és ott hagyta a kicsit. A víz sajnos olyan forró volt, hogy a 2 éves unokája brutális égési sérüléseket szenvedett. A nagymama, felelőtlenségét tovább tetézte, hogy az esetet követően, a kisfiú 6 napig nem került korházba, így senki nem is látta el sérüléseit. Nem csoda, hogy a kicsit szervezete feladta a harcot és a 2 éves kisfiú belehalt sérüléseibe!

 

Szerző: MZs

 

Források:
https://www.thesun.co.uk/news/2998671/girl-8-tortured-death-grandmother-details-abuse-heartbreaking-diary/   http://www.delmagyar.hu/kulfold_hirek/kutyalanccal_kotottek_agyahoz_16_eves_unokajukat/2477854/

http://womenwhokilltheirgrandchildren.blogspot.com/

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/11/hands-1408480_1920-1024x683.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/11/hands-1408480_1920-150x150.jpgNews CityNagyvilágbüntény,gonosz nagymama,nagymamaA nagymamák, nagypapák leginkább arról híresek, hogy elkényeztetik unokájukat mindenféle finomságokkal, ajándékokkal. Bármit megtesznek értük és millió puszikkal árasztják el őket. Sajnos, azonban vannak olyan kivételek is, akik hátborzongatóan gonoszok. 1, Helen Ford A gonosz nagymamát bűnösnek találták, mindössze 8 éves unokájának meggyilkolása miatt. Helen, unokáját az ágyhoz kötözte és napokig éheztette,...