Amikor már azt gondolnánk, hogy a divat világában kiradírozhatatlan és megváltoztathatatlan szépségideál az elérhetetlenül vékony testalkat, akkor tessék, az univerzum rögtön működésbe lép és elküldi az átlagembernek Chloe-t vagy Ashley-t. Mivel nagyon kevés nőnek adatik meg, hogy törékeny gazella testtel élje le életét, folyamatos tip-top csillogásban, önsanyargatás nélkül, ezért az a jóság, amit ezek a plus size modell nők behoztak a köztudatba, semmivel sem összehasonlítható. Amellett, hogy segítenek a tiniknek, fiatal és idősebb nőknek (sőt, férfiaknak is!!!) a normál testkép, énkép megtalálásában, a lelki egyensúlyra és a normál értelemben vett fizikumra is óriási hatással vannak. Éljenek hát, a természetes női idomok és nézzük meg, honnan is érdemes inspirálódni.

Chloe Marshall
2008-ban egyből hírnevet szerzett magának, hiszen ő volt a legelső plus size formákkal megáldott modell. Clhoe, a Miss Anglia szépségversenyen második helyezést ért el. Ez hatalmas áttörés volt, nem csupán neki, hanem úgy általánosságban is, a szépségiparban.

v2sjax-l-610x610-dress-chloe+marshall-model-curvy-plus+size-red+dress-mini+dress-sexy+dress-club+dress-clubwear-red+lipstick

Ashley Graham
Az egyik legismertebb plus size modell. Gyönyörű arcával és alkatával az egyik legsikeresebb és legkeresettebb modell. Ashley idén töltötte be a 30-at, és már saját fürdőruha márkával is dicsekedhet.

maxresdefault

Tara Lynn
A modell, mindössze csak 27 éves és nyelvésznek tanult. Ő az egyik olyan lány, aki miatt a divatvilág hajlandó volt kissé elengedni a több éve uralkodó soványságot. Tara 176 cm és 48-as méretével lett ő a 2012-es, francia Elle magazin címlapja.

Snap1922966857

Justine Legault
Justinte 2018 májusában az Elle Quebec magazin címlapjáról söpörte le a nagyon vékony, ropi modelleket. A borítónak akkora sikere lett, hogy a magazin egy csapásra elismert és oszlopos tagja lett a a plus size modelleket támogató magazinok és sokszoros márkák csoportjának.

ccbc91172c0a5694ac305244994f647f

Szerző: MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/11/maxresdefault-1024x576.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/11/maxresdefault-150x150.jpgNews CityNagyvilágmodell,női test,plus sizeAmikor már azt gondolnánk, hogy a divat világában kiradírozhatatlan és megváltoztathatatlan szépségideál az elérhetetlenül vékony testalkat, akkor tessék, az univerzum rögtön működésbe lép és elküldi az átlagembernek Chloe-t vagy Ashley-t. Mivel nagyon kevés nőnek adatik meg, hogy törékeny gazella testtel élje le életét, folyamatos tip-top csillogásban, önsanyargatás nélkül, ezért...