A 30-as és 40-es éveknél már egyre zavaróbbak lehetnek az öregedés apróbb jelei. Megjelenhetnek az arcon homlokráncok, a szem környékén kisebb vonalak. A súlyos lelki sokkon túl, sajnos a sminkelés is nehezebbé válhat az öregedés miatt. Hogy elkerüljük a drámai pillanatokat, teszteltünk kicsit és elhoztunk 3 olyan ránctalanító krémet, melyek eléggé meggyőző háttérrel és eredményekkel rendelkeznek.

L’UX-FACTOR 4D bőrfiatalító krém
Naponta legalább kétszer használatos és már az első felkenés után érezhető a feszesítő, hidratáló hatása. Fontos, hogy a ráncok feltöltéséhez hosszabb kezelés szükséges. Minimum 1 hónap.
Használata előtt érdemes odafigyelni, mert smink és szennyeződésmentes bőrre kell felvinni reggel és este is.
Mivel a legtöbb piacon lévő krém kínai hialuronnal készül, ezért teljes mértékben már az is pozitív, hogy a L’UX-FACTOR 100%-ban természetes európai eredetű hilauronsav van.
Hatóanyagai mélyen a bőr rétegeibe hatolnak és a sejtmembránban belülről töltik fel a ráncokat.
Összetevői segítik a felhám természetes regenerációs folyamatát, ezáltal javul a bőr tónusa.
Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt, minden bőrtípusra alkalmas. Még a legérzékenyebbre is.

ISODENSE ránctalanító krém
Ez a krém, kifejezetten az érzékenyebb és érettebb bőr számára lett megalkotva. Megoldást nyújt a bőrszárazság ellen, feszesít, meggátolja a bőrmegereszkedését és segít a mély ráncok ellen is.
Krémes állaga és lágysága miatt gyorsan beszívódik, így hosszabb komfortérzetet nyújt. Eredménye pedig szabad szemmel is látható: teltebb a bőr és a mélyebb ráncok kisimulnak.
Fokozza a hialuronsav és a kollagén termelését, megóvja a bőr hialuronsav készletét és fokozza a sejtek antioxidáns szintéjt.
Denseine hatóanyaga megóvja és helyreállítja a bőr rugalmasságát és a kötőszövetek sűrűségét.

Nivea ANTI_FALTEN 45+
Minden bőrtípusra ajánlott.  UV szűrős, shea vajat és sárgabarackmag olajt tartalmaz.  Már az első pár használata után után elégedett az ember, mert feszesebb az arcbőr, és megvéd az UV sugarak által okozott újabb ráncoktól is. Mindezek mellett hidratál és rugalmasabbá teszi az arcbőrt. Hát, kell ennél több?!

 

Szerző: MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/11/girl-3141766_1920-1024x768.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/11/girl-3141766_1920-150x150.jpgNews CityEgészségbőr,egészség,krém,szépségA 30-as és 40-es éveknél már egyre zavaróbbak lehetnek az öregedés apróbb jelei. Megjelenhetnek az arcon homlokráncok, a szem környékén kisebb vonalak. A súlyos lelki sokkon túl, sajnos a sminkelés is nehezebbé válhat az öregedés miatt. Hogy elkerüljük a drámai pillanatokat, teszteltünk kicsit és elhoztunk 3 olyan ránctalanító krémet,...