Határozott és ambiciózus férfiak. Ezek voltak Amerika alapító nagyjai. Voltak céljaik, amiket elértek és így méltán lettek híres vezetők. Ám az nem jut eszünkbe először, hogy ezen férfiak élete tele volt erotikával és szexbotrányaik miatt lettek hírhedtek az utókor számára.

Kik voltak ezek a pajzán politikusok, akik mindezek ellenére hatalmas koponyák voltak.

 

Az első szexbotrány:

Alexander Hamilton politikus volt, aki Geroge Washington szárnysegédjeként, majd később titkáraként dolgozott. Fontos szerepe volt abban, hogy az amerikai államok lecseréljék a Konföderáció cikkelyeit 1787-ben, a máig érvényes új alkotmányra. Hamilton elnök is simán lehetett volna, ha nem keveredik botrányba:

1791-ben viszonyt kezdett a nála 11 évvel fiatalabb Maria Reynoldssal, aki ekkor csak 23 éves volt. A bibi ott volt, hogy mindketten házasok voltak, és Maria férje rá is jött a csalfaságra. A hallgatásáért cserébe zsarolni kezdte Hamiltont, aki féltve politikai szerepét belement az üzletbe.

Később Mr. Reynolds korrupciós ügyekbe keveredett, és a nyomozás során az is kiderült, hogy nagyobb összegeket kapott a pénzügyminisztertől is.

Hamiltont rágalmazták és vádak tömegét zúdították rá, és hogy tisztára mossa nevét kitálalt mindenről, ami Reynoldsékhoz kötötte. Túlzásba is esett, mert a Mariával folytatott viszonyuk részleteit is aprólékosan tálalta a hallgatóság felé.

Szende fiúcskából tökös férfi:

Thomas Jefferson Amerika 3. elnöke volt. Egyetemista korában rendkívül visszafogott életet élt, és a nőkkel való ismerkedés is nehezére esett. Saját elmondása szerint hiába készült fel előre begyakorolt mondandóval, amikor szembekerült a kiszemelt Rebecca Burwellel, elakadt a szava. Ahogy ő fogalmazott: „néhány töredékes mondatot motyogott el, teljesen összefüggéstelenül, hosszú, kínos szünetekkel megszakítva.”

Mikor a politikai pályára tévedt, már egyáltalán nem hasonlított régi önmagára. Rendszeresen hegedült, lelkes nyelvújító volt és híres volt arról is, hogy szerette a jó ételeket és borokat. Mai átváltás szerint a 8 év alatt, míg a Fehér Házban volt több mint 41 millió forintot költött italra.

Előfordult az is, hogy kitartóan csapta a szelet egy barátja feleségének, és köztudott, hogy több gyereke is született egy Sarah Hemings nevű rabszolgájától.

thomas-jefferson-153568_960_720

Szeretőválasztás, ahogy Benjamin Franklin tanítja:

Élete során számos megbotránkoztató írásával sokkolta az olvasókat. 1781-ben, mikor már az USA franciaországi nagykövete volt, a szellentésről is írt egy könyvet.

Korábban viszont 1745-ben egy levelében látta el tanácsokkal barátját, miszerint a fiatal férfiak nem tudják leküzdeni szexuális vágyaikat, így mindenképp meg kell házasodniuk. A levél folytatása azoknak szól, akik nem akarnak megházasodni, így számukra a szerető tartása a legoptimálisabb, azok közül is inkább az idősebb nők.

Benjamin Franklin 8 érve az idősebb szerető mellett:

  1. Mert több tudásuk van a világról és elméjükben több megfigyelés van elraktározva, így a velük való beszélgetés is jobb és kellemesebb.
  2. Mert miután a nők megszűnnek csinosak lenni, megtanulnak jók lenni. (…) Megtanulnak 1000 szakmát, kicsit és nagyot, és a leggyengédebb és leghasznosabb barátok lesznek mind közül, mikor beteg vagy.
  3. Mert nem fenyeget a gyermekek veszélye (…)
  4. Mert több tapasztalatuk révén, sokkal diszkrétebbek és ügyesebben hárítják el a gyanút. A velük való üzelmek, így biztonságosabbak a jóhíredre nézve. (…)
  5. Mert minden két lábon járó állat esetében az izmokat megtöltő folyadék hiánya elsőként a legfelső részeken jelentkezik: Az arc elvékonyodik és ráncos lesz, aztán a nyak, majd a mellkas és a karok, míg az alsó részek épp oly jó állapotban maradnak, mint korábban. Így hát (…) csípőtől lefelé lehetetlen megkülönböztetni a fiatalt az idős nőtől. És ahogy sötétben minden macska szürke, a testi örömök élvezete egy idős asszonnyal épp olyan egyenlő, és gyakran még kiválóbb is (…)
  6. Mert a bűn így kisebb. Egy szűz megrontása tönkre teheti őt és az egész életét boldogtalanná teheti.
  7. Mert a bűntudat is kisebb. Ha keserűvé teszel egy fiatal lányt, az téged is úgy marcangol, ami nem érhető ahhoz, ha boldoggá teszel egy időset.
  8. Mert ők nagyon hálásak.
    benjamin-franklin-62846_960_720

Forrás: Múlt-kor

Szerző: Zsidákovits Lulu Dóra

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/11/usa-1779925_960_720.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/11/usa-1779925_960_720-150x150.jpgNews CityNagyvilágalapítók,Amerika,szexbotrányHatározott és ambiciózus férfiak. Ezek voltak Amerika alapító nagyjai. Voltak céljaik, amiket elértek és így méltán lettek híres vezetők. Ám az nem jut eszünkbe először, hogy ezen férfiak élete tele volt erotikával és szexbotrányaik miatt lettek hírhedtek az utókor számára. Kik voltak ezek a pajzán politikusok, akik mindezek ellenére...