Októbertől  már nemcsak az interneten, hanem személyesen is lehet a L’AMIA NATURA termékcsaládjával találkozni! A webáruházas értékesítés mellett ugyanis, a nagy igényre és érdeklődésre való tekintettel a belváros szívében nyitotta meg kapuit, a 100 százalékban tiszta és természetes alapanyagokból készült kozmetikumok boltja.

Itt az idő egy személyes találkozásra!

A bolt Budapest egyik népszerű környékén, a VI. kerületben, a Székely Mihály utca 4-6. szám alatt található. Könnyen a Király, vagy az Andrássy út felől közelíthető meg. Az üzletben a webshopban megrendelt termékeket lehet személyesen, hétfőtől péntekig 12.00-19.00-ig, illetve szombaton 10.00-14.00 között átvenni, illetve a helyszínen megvásárolni. A boltban a L’AMIA NATURA termékek mindegyike megtalálható és ki is próbálható, az eladók pedig hasznos információkkal, kozmetikai tippekkel és bőrápolási praktikákkal járulnak hozzá a betérő vendégek teljes körű kiszolgálásához.

Péntekenként maga a tulajdonos, Gáspár Viki tart személyre szabott bőrápolási és aromaterápiás tanácsadást, amelyre érdemes előre időpontot egyeztetni. Mivel a tanácsadás mindenkinek az egyéni igényeihez alkalmazkodik, így az adott bőrtípusra célirányosan tud terméket is ajánlani, amit akár ott helyben ki is lehet próbálni.

41520563_757782047900753_4856972987976384512_n

„Hamar betelnek az időpontok, a vásárlók szeretik személyesen megbeszélni velem, hogy milyen kozmetikumokat használjanak. Én pedig szeretem velük személyesen  is tartani a kapcsolatot, nem csak telefonon vagy e-mailben.  – magyarázta Gáspár Viki, akivel természetesen a kezdetek is szóba kerültek. Hiszen nem csupán a bolt, hanem maga a L’AMIA NATURA márka megszületéséig is hosszú volt az út.

Egy magyar márka megálmodója

A 15 éves sminkmesteri pályafutás biztos alapot adott Vikinek a különböző bőrproblémák és bőrtípusok kezelésének elsajátításához, mivel karrierje közben sokféle arccal és arcbőrrel találkozott. A szépségiparban eltöltött hosszú évek során kipróbált megannyi kozmetikai termék többségével azonban elégedetlen volt. Végül egy bemutató hatására kezdte el a különböző szakkönyvekben és tanulmányokban a természetes anyagok, gyógynövények, növényi olajok, kivonatok és különböző gyógyhatású készítmények bőrre gyakorolt hatását kutatni. Autodidakta módon tett szert rövid időn belül hatalmas és kiterjedt tudásra.

Hogy ezt a tudást másokkal is megoszthassa, megnyitotta saját kozmetikumkészítő iskoláját, amely egy év alatt piacvezető vállalkozás lett Magyarországon. Fontos számomra a minőség – állítja Gáspár Viki, így az oktatás mellett évekig termékfejlesztéssel is foglalkozott, majd létrehozta saját márkáját és hivatalosan is bevezetésre került a L’AMIA NATURA termékcsalád.

A fenntarthatóság jegyében

A saját fejlesztésű és készítésű, 100 százalékban tiszta és természetes összetevőkből álló prémiumkategóriás natúrkozmetikumok magas hatóanyag koncentrációval rendelkeznek. A termékek alapanyagait figyelmesen szelektálva a Föld különböző pontjairól, az adott növények legoptimálisabb termőterületeiről szerzi be.

A L’AMIA NATURA kozmetikumok saját receptúra szerint, a mai napig kézzel készülnek, elkerülve, hogy a nagyüzemi gyártás a finom textúrák rovására menjen. A cégnél minden alkalommal csupán kis mennyiségeket állítanak elő, így mindig friss kozmetikumokkal szolgálják ki a vásárlóikat, partnereiket. A termékek, minden összetevőt tekintve teljes egészében vegyszerektől, szintetikus és mesterséges anyagoktól mentesek, még az illatosításra is kizárólag növényi esszenciákat használnak fel.

Gáspár Viki több mint két évig kutatta a legjobb bio és organikus lelőhelyeket, hogy az adott növényeket a világ minden tájáról, a legoptimálisabb termőterületekről szerezhesse be. Az összetevők gondos válogatást követően kerülnek felhasználásra. Az élő, szerves anyagok kimagasló hatékonysággal rendelkeznek, így használatukkal nagyon rövid időn belül jelentős eredmények érhetőek el a bőrszépítés és a különböző bőrproblémák kezelésében.

Prémium kategóriás natúrkozmetikumok testközelből

2017-ben a L’AMIA NATURA design-ja két díjat is nyert: a Magyar Marketing Szövetség Marketing Gyémánt díját, valamint a Joy Prix de beauté szépségnagydíjának 3. helyezését. A csomagolástervezés már a márka elindításakor is kiemelt figyelmet kapott. Egyszerű vonalvezetés, letisztult és elegáns design – hűen tükrözi a termékek kiváló minőségét és az összetevők tisztaságát.

L'Amia Natura

A termékcsaláddal több hazai SPA-ban és kozmetikában is találkozhatunk, valamint már a tavalyi évben sikeresen debütált a nemzetközi piacon: Németországban és Spanyolországban is. A nemrég megnyílt Budapesti üzletben minden termék – a bőrápoló arc- és testkrémek, kozmetikumok, organikus aromavizek és természetes szappanok is – elérhető, sőt a netről már jól ismert csomagajánlatok is megtalálhatóak. A hűségpont kártyával rendelkező vásárlók pedig a boltban is nagy kedvezményekre számíthatnak!

Az üzletnyitással Viki régi álma vált valóra. Minden kívánsága pedig akkor teljesül, ha az eredeti terveknek megfelelően a termékkínálatot karácsonyig még bővíteni is sikerül.

www.lamianaturashop.com

(x)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/10/IMG_8951-1024x1024.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/10/IMG_8951-150x150.jpgNews CityÉletmódszépség,természetes kozmetikumOktóbertől  már nemcsak az interneten, hanem személyesen is lehet a L’AMIA NATURA termékcsaládjával találkozni! A webáruházas értékesítés mellett ugyanis, a nagy igényre és érdeklődésre való tekintettel a belváros szívében nyitotta meg kapuit, a 100 százalékban tiszta és természetes alapanyagokból készült kozmetikumok boltja. Itt az idő egy személyes találkozásra! A bolt Budapest...