Ősszel sem lesz hiány a mozifilmekből. Lesz bőven választék minden kategóriában. Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek az ígéretesebbnél ígéretesebb őszi filmeket.

  1. Szeptember 3 és 9. között egyszerre kezdődik a borzongás és a romantikázás is.

    Szeptember 6-án mutatják be a „Végsőállomás: esküvő” című amerikai romantikus vígjáték drámát.
    Rövid Tartalom:
    Frank és Lindsay elutaznak egy esküvőre. Mindketten utálják a házaspárt, az esküvőket és egymást is. Természetük és bunkóságuk miatt, hamar elszigetelődnek a többiektől és rájönnek, hogy az ellentétek valójában vonzzák egymást. A két főszerepben Winona Ryder és Keanu Reeves.

Szeptember 6-án a mozivásznakra kiül a borzongás is, mert jön „ Az apáca” című misztikus horror thriller film. A sztori egyszerű: egy kolostorban borzalmas dolgok történtek. Amivel itt találkoznak az egy olyan ősi erő, hogy még a hit sem tudja megvédeni az ott lévőket.

Szeptember elejére még várjuk az Utolsó pogány király-t, A Tegnap című filmet és a Sierra Burgess Is a Loser vígjáték műfajú filmet.
Szeptember 13-án kerűl mozivászonra az „Egy kis szívesség” című film. Beharangozóját már rettentő sokan látták, így nem titok, hogy már mi is alig várjuk a filmet.

Szintén szeptember 13-án jön a Predátor új része a „Predator- A ragadozó”.
A film legújabb verziójában egy kisfiú tudtán kívül vonzza a földre az erősebb és okosabb predátorokat, akiknek csupán csak pár katona és egy technika tanárnő állhat az útjukba. Nézzétek is meg az előzetest:

Szeptember közepétől sem áll le az álomgyár. A vártnál is jobb filmek jönnek majd.
Vászonra kerül a „Keresés”, „Briliáns válás” és az új „Johnny English – újra lecsap”. Ha még ez sem lenne elég, akkor a következő premier mozifilmeket mindenképpen várd ki a hónap végén: „Peppermint- a bosszú angyala” , „Horror Park”, „Napszállta”, és a gyerekeknek szóló „Apróláb” című családi animációs kaland film.

Szerző: MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/09/cinema-2502213_1920-1024x682.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/09/cinema-2502213_1920-150x150.jpgNews CitySzínesfilmek,mozi,őszŐsszel sem lesz hiány a mozifilmekből. Lesz bőven választék minden kategóriában. Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek az ígéretesebbnél ígéretesebb őszi filmeket. Szeptember 3 és 9. között egyszerre kezdődik a borzongás és a romantikázás is. Szeptember 6-án mutatják be a „Végsőállomás: esküvő” című amerikai romantikus vígjáték drámát. Rövid Tartalom: Frank és Lindsay...