A 21. században már egyre inkább utat törnek maguknak a társkereső oldalak, telefonos applikációk, így könnyítve meg a megfelelő pár megtalálását mindenki számára. A felesleges köröket megspórolva lehet eldönteni akár pillanatok alatt, hogy bejön-e az illető vagy sem. Ha te is épp párkeresésre adod a fejed, akkor adunk pár hasznos tippet, hogy biztosan azt kapd, amit szeretnél.

Tinder:

Talán manapság ez a legnépszerűbb alkalmazás. 2012-ben indult, rá két évre már több milliárd ember használta. A regisztrálás lehet Facebook alapú is, így megkönnyíti a folyamatot. Ne aggódj, semmit sem tesz közzé a nevedben az üzenőfalon!

A felhasználók között képek alapján lehet eldönteni ki szimpatikus, ki jön be és ki nem. Ha valaki megtetszik, akkor jobbra, ha nem, akkor pedig balra kell húzni a felugró képet. A fölösleges körök kizártak: itt, társalogni csak akkor lehet, ha kölcsönös a szimpátia. Ugyan, eredetileg, a Tinder egy szexpartner keresőnek indult, ám a gyakorlat azt mutatja, hogy komoly kapcsolatokra is szert lehet tenni, csak türelmesnek kell lenni.

Badoo:

A Tinder testvérkéje a Badoo, ami szintén Facebook alapú. Ez a mobilos app megmutatja azokat az embereket is, akik épp a közelben vannak vagy voltak. A felhozatal kevésbé igényes, de lehet találni jól szituált partnereket is. Itt lehet chatelni a párba állás nélkül is, így ez több lehetőséget ad az ismerkedésre. Van olyan funkciója is, ahol fel lehet tölteni képet az ideálról és az app a kép alapján feldobja a hasonmásokat, hogy abból lehessen szemezgetni. A Facebook összeköttetésnek köszönhetően ismerősök ismerőseit is megtalálhatjuk. A Badooval viszont vigyázni kell, mert a Tinderrel ellentétben, ha itt megnyitunk egy profilt, akkor azt a másik félnek egyértelműen jelezni fogja, hogy ki nézte meg adatlapját.

Lovebox:

Ez az oldal 15 éve létezik és most már mobilos applikáción is el lehet érni. Azoknak ajánlott, akik szigorúan komoly, tartós párkapcsolatot keresnek. Több mint 300.000 felhasználóval rendelkezik. A több funkció eléréséhez lehet premium tagságot is vásárolni, ami havonta fizetendő és potom összeg, így nem a lehúzásra mennek rá.

Elittárs:

Az Elittárs már a reklámokban is azt hirdeti, hogy ez a diplomás társkereső. Csak értelmiségiek, csak igényes emberek társkeresője. A regisztráció egy elég hosszú személyiségteszttel kezdődik, ami mindenre kitér. Ezen személyiségjegyek és egyedi preferenciák alapján van a keresés, és ezeknek köszönhetően lehet megtalálni az elvásároknak teljes mértékben megfelelő társat. Ami talán negatívum, hogy a jövedelem megadása kötelező. Figyelmeztet az oldal, hogy ez bizalmas információ, és a partnerek nem fogják látni, de akkor minek megadni?

Puncs.hu:

A Puncs.hu az úgynevezett „sugar” kapcsolatok oldala. Nem elsősorban a szexualitást keresik az emberek, hanem olyan társat, aki mellett anyagi biztonság, utazások és boldogság van. A teljesen gondatlan és boldog életre vágyó emberek regisztrálnak ide. Az oldalon megtalálhatók a „Sugardaddy” és „Sugarbaby” definíciói is. Ez teljes mértékben az eltartásról és eltartottságról szól, ami mellett persze nem kizárt a kölcsönös boldogság sem.

Szerző: Zsidákovits Lulu Dóra

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/09/tinder-3371416_960_720.pnghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/09/tinder-3371416_960_720-150x150.pngNews CitySzínesapplikáció,online,társkeresőA 21. században már egyre inkább utat törnek maguknak a társkereső oldalak, telefonos applikációk, így könnyítve meg a megfelelő pár megtalálását mindenki számára. A felesleges köröket megspórolva lehet eldönteni akár pillanatok alatt, hogy bejön-e az illető vagy sem. Ha te is épp párkeresésre adod a fejed, akkor adunk pár...