Lassan vége a nyárnak, jön a szeptember, jön az iskola. Nem csak a gyerekeknél, de nálunk is előkerül a toll, ceruza és a számológép is, hogy megpróbáljuk kiszámolni, mennyibe is kerül gyermekünk beiskolázása.

Számos hírlap írt arról, hogy mennyibe is kerül az évkezdés. Ha csak a tankönyveket és a tanszereket nézzük, alapból egy 15 ezer forinttal bátran számolhatunk, de a végeredmény még a duplája is lehet, ha nem figyelünk. Viszont az alábbi trükkökkel rengeteg pénzt tudsz megspórolni.

Iskolatáska és a hozzátartozók

Ne feledkezzünk meg arról, hogy az olcsóbb tanszerek ugyanolyan jól szolgálnak, mint drágább társaik. Egy kisgyerek, ráadásul, hiper gyorsasággal hagyja el a dolgait, ami után csak kapkodhatod a fejed az újabb kiadások miatt. Ha van rá kereted és évekre előre tervezel, akkor persze jobb, ha a drágább és minőségibb darabokat választod, a döntés előtt azonban mérlegelj!

Ruházat

Az egyik legnagyobb költségekkel járó dolog szeptember elején, beszerezni a megfelelő méretű ruhákat. Kezd azzal, hogy kicsit lentebb adod az igényeidet és búcsút intesz a nagyon márkás holmiknak. Sokan turkálókban mennek, és nagyon sokszor találnak is igazi kincseket, amiket még egyszer sem viselt senki, ráadásul a bolti ár töredékéért kínálják őket.

Várd meg az akciókat

Mint minden szezonban, itt is vannak augusztus végén akciók a boltokban. Ne hagyd magad becsapni. Már az akciók előtt tájékozódj az árakról, hogy biztosra mehess később és valóban az olcsóbb termékeket vásárold meg. Több bolt is trükközik ilyenkor, szándékosan felárazva a termékeket az akciós időszakokban. Ne legyél te az áldozat! Szánj rá elég időt és meglátod, hogy bentebb leszel a pénzügyek tekintetében. Ha az iskolában nincsenek kikötések, akkor az a legjobb, ha vársz a beszerzéssel egészen szeptember közepéig.
Szerző: MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/08/spring-1611531_1920-1024x768.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/08/spring-1611531_1920-150x150.jpgNews CityÉletmódiskola,spórolásLassan vége a nyárnak, jön a szeptember, jön az iskola. Nem csak a gyerekeknél, de nálunk is előkerül a toll, ceruza és a számológép is, hogy megpróbáljuk kiszámolni, mennyibe is kerül gyermekünk beiskolázása. Számos hírlap írt arról, hogy mennyibe is kerül az évkezdés. Ha csak a tankönyveket és a tanszereket...