Rengeteg cikis helyzetet tudnánk felsorolni az első randikor. Mégis az utolsó dolog amire vágyhatsz, az a fogadon lévő kajamaradék valamint a puffadás. Íme pár fogás, amit soha ne fogyassz randin, ha nem akarsz leégni.

 1. Levesek
  A leves rendelése nem a legszerencsésebb dolog. Ha csak nem tudod kellőképen elfogyasztani. Egy zamatos szürcsölés az egész estédet elronthatja.
 2. Spagetti
  A spagetti remek választásnak tűnhet, ám ha nem figyelünk oda, könnyedén ráfázhatunk. Inkább gondold át 2x is mielőtt megrendeled. Elsődleges probléma vele, hogy puffadást és hasfájást okozhat. Arról nem is beszélve, hogy igazán nehéz feladat úgy megenni, hogy ne legyen maszatos a szád vagy a ruhád.
 1. Spenót
  A lányok mindig fontosnak tartják a bevitt kalóriák számát az első randin. Így próbálják nem azt sugallani, hogy „a vagyonodból is kiesznek”. Éppen ezért, ilyenkor előszeretettel választanak spenótos smoothie-t, főzelékeket vagy salátát, anélkül, hogy belegondolnának abban, hogy a szépen összerágott saláta, vagy spenótlevél befészkeli magát a fogak közé, zöld maszatot hagyva. Pedig a fiúkat nem igazán érdekli, hogy diétázunk e éppen vagy nem. Ezért, ha aggódunk az alakunk miatt, ilyenkor célszerűbb valamilyen gyümölcsös smoothie-t választani. Csak semmi zöld!
 2. Fokhagyma
  Bár a fokhagyma nagyon egészséges, még is próbáljuk meg ezt az ételt otthon fogyasztani. Az első randin nem szerencsés, ha egy fokhagyma dús étel után elcsattanna az első csók. Mivel a fokhagymának rendkívül erős illata van, és sokan nem szeretik, rendelés előtt győződj meg róla, hogy az étel mekkora mennyiséget tartalmazhat.
 3. Hamburger
  Ha megkívánod, és meg is rendelted, valamint a fiú előtt szeretnéd elfogyasztani, használj inkább kést és villát. Mert ugye tudod, hogy a hamburger sokkal nagyobb mint a szád…
 4. Mák
  Na, a mákot azt hiszem, senkinek nem kell bemutatni. Finom, de eső randin te sem akarhatod, hogy a fogsorod szépen csillogó fekete mákdarabokkal legyen tele?!

 

Természetesen mindenki más és más. Sőt, lehet sokan nem is értenek egyet ezzel a listával. Ezek csak tippek. Ha igazán biztosra akarsz menni. Túl izgulni egy randit azonban, nem szabad. Hidd el: a pizza, csirke és a hal mindig jó választás. Nem egy jó kezdet, ha már az első randin bezavar az emésztés, ugye?!

Szerző: Mzs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/08/people-2557408_1920-1024x682.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/08/people-2557408_1920-150x150.jpgNews CityÉletmódbaklövések,ételek,randiRengeteg cikis helyzetet tudnánk felsorolni az első randikor. Mégis az utolsó dolog amire vágyhatsz, az a fogadon lévő kajamaradék valamint a puffadás. Íme pár fogás, amit soha ne fogyassz randin, ha nem akarsz leégni. Levesek A leves rendelése nem a legszerencsésebb dolog. Ha csak nem tudod kellőképen elfogyasztani. Egy zamatos szürcsölés...