Az utóbbi időkben nagyon sokszor hallottunk olyan szexbotrányról, amelynek főszereplői bizony híres médiaszemélyiségek vagy politikusok voltak.  Ezeknek az eseteknek  a következménye millió dolláros kár, vagy az esetleges karrier eltemetés volt. 

 1. Jerry Lee és a bukott karrier
  Jerry Lee minden idők legbalhésabb sztárjának mondható. Ő ugyanis őrjöng a színpadon, felgyújtja a zongorát. Ezen felül persze hihetetlenül jó zeneszámokat írt, de énekes karrierjét végig botrányok kísérték. Első feleségét is úgy szerezte, hogy a lány bátyjai rákényszerítették Jerry Lee-t, hogy vegye el, mert a lányt a popsztár teherbe ejtette.
  Mégis, házassága volt talán a médiapukkasztóbb. Egyik turnéján, a brit újságírók rájöttek, hogy Myra Gale Brown az új felesége, aki mindössze csak 13 éves volt, arról nem is beszélve, hogy és a sztár másodfokú unokatestvére. Ezek után, ugye senki nem csodálkozik azon, hogy Jerry Lee karrierje és sikerei, kártyavárként dőltek össze.
 2. Hasszan Szaada ökölvívó a fogdában
  augusztusában szexuális zaklatás gyanújával letartóztatták a 81 kilógrammos 22 éves bokszolót. A helyi rendőrség szerint molesztált 2, felszolgálóként dolgozó hölgyet Rio de Janeiróban. Ököl ide vagy oda, ebből bizony nem tudta magát kiverekedni…
 3. Kelly és a szenvedélye
  A milliókat kereső dalszerző énekes már a kilencvenes években nagy sikerre tehetett szert. Szexuális botrányai végig kísérték az R’n’B énekes karrierjét. 1995-ben egy lap közzétette, hogy házassági szerződése van egy 15 éves kislánnyal. Ugyan ezt a házasságot megszüntették, 2002-ben ismét a bíróságon kötött ki, mert nyilvánosságra került az egyik szexvideoja, melyen egy, szintén kiskorú, 14 éves lánnyal van az ágyban.

Szerző: MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/08/jerry-lee-lewis-myra-gale-brown.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/08/jerry-lee-lewis-myra-gale-brown-150x150.jpgNews CityNagyvilágbotrány,híresség,szexAz utóbbi időkben nagyon sokszor hallottunk olyan szexbotrányról, amelynek főszereplői bizony híres médiaszemélyiségek vagy politikusok voltak.  Ezeknek az eseteknek  a következménye millió dolláros kár, vagy az esetleges karrier eltemetés volt.  Jerry Lee és a bukott karrier Jerry Lee minden idők legbalhésabb sztárjának mondható. Ő ugyanis őrjöng a színpadon, felgyújtja a zongorát....