Az évszázadok során rengeteg író volt, akik belevittek regényeikbe akár igazán szaftos részleteket is. Hol burkoltan, hol nyíltan írták le az örömszerzés formáit, de a lényeg ugyanaz volt: hatással lenni az olvasóra. A régi korokban közkedvelt téma volt az erotika, a gyönyör átélése, így nem meglepő, hogy ez a téma a mai napig is érdekli az embereket. Akár film, akár könyv formájában…

 Ha kedvet kapnátok egy kis könnyed olvasnivalóra, akkor az alábbi erotikus tartalmú irodalmakat nagyon ajánljuk nektek!

  1. Szalai Vivien: Hamis Gyönyör (2010)

A könyv egy magyar luxusprostituáltról szól, igaz történet alapján. Az író betekintést nyújt egy olyan világba, ami rengeteg veszéllyel jár, de mégis vannak, akik ezt választják. Olyan világ ez, ahol mindent a pénz irányít és akár egy perc is milliókat ér. A könyv folytatása a Drága kéj, amelyben a főszereplő későbbi életét mutatják be.

  1. Erdős Renée: Brüsszeli csipke (1930)

A regény az 1920-as évek Pestjén játszódik, és egy olyan nőről szól, aki úgy éli életét, mint a többi családanya. Érintetlen erkölccsel, szolidan, tisztán. Ám egy baleset teljesen felforgatja az életét és olyan szenvedélyeket lobbant fel benne, amiket nem várt. A szerzőnő annak idején nagy sikert aratott, több szálon futó regénye nő és férfi kapcsolatáról, a női lét boldogsággal és tragédiákkal sújtott teljességéről szól, arról, hogy a teljes kifosztottságban felvillanhat-e az értelmes élet reménye.

  1. L. James: A szürke trilógia (2011)

Ez a könyv inkább durvább gyönyöröket mutat be, a BDSM világába kalauzolja el az olvasót. Olyan vágyakat ébreszthet fel mindenkiben, amikre soha nem gondolt volna senki, hogy örömet okozhatnak. A szerepjátékok, szexuális játékok és segédeszközök, megkötözés, szadizmus-mazoizmus világát mutatja be egy romantikus szálon keresztül az író. A két főszereplő: egy titokzatos fiatal milliárdos, Christian Grey és a még szűz egyetemista lány, Anastasia Steele. Bármilyen hihetetlen, de valóban kikerekedik a történet és kifejezetten romantikus a vége is.

  1. Holly Madison: Lenn a nyúl üregében (2015)

A volt Playboy Holly Madison lerántotta a leplet a Playboy villa világáról. Évekig volt részese annak az életnek, ami a luxust, a bulikat és a pompát mutatta a külvilág felé, de senki nem tudott a mögöttes dolgokról. Rendkívül nyíltan ír mindenről, ami ott történt, többek között arról is, hogy vajon Hugh Heffner képes volt-e még szexelni.

  1. Oscar Wilde: Doran Gray arcképe (1890)

Oscar Wilde híres és hírhedt angol író volt. Az életében is rengeteg mindent kipróbált, így nem meglepő, hogy a regényeibe is belevitte a tapasztalatait. A Dorian Gray arcképe lényegében egy fiatal srácról szól, aki az örök fiatalság reményében eladja a lelkét az ördögnek és az élvezeteknek szenteli az életét. Ám míg ő gyönyörű marad a róla készült festmény rohad. Csúcsszuper párhuzamok, óriási mélység és igazi irodalmi élmény vár mindenkit, aki Wilde-ot választja. A könyvből filmek is születtek. A 2009-es verzió igazán ütősre sikeredett.

Szerző: Zsidákovits Lulu Dóra

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/08/girls-2218571_960_720.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/08/girls-2218571_960_720-150x150.jpgNews CitySzínesélvezet,erotika,irodalomAz évszázadok során rengeteg író volt, akik belevittek regényeikbe akár igazán szaftos részleteket is. Hol burkoltan, hol nyíltan írták le az örömszerzés formáit, de a lényeg ugyanaz volt: hatással lenni az olvasóra. A régi korokban közkedvelt téma volt az erotika, a gyönyör átélése, így nem meglepő, hogy ez a...