Nem könnyű itthon megtalálni a legjobb helyeket, ha kedvenceinkkel utazunk. Bár egyre nyitottabbak a szálláshelyek a négylábúak befogadására, a strandok viszont csak most kezdnek felzárkózni és helyet biztosítani a kutyával utazóknak. Az alábbi összefoglalóban olyan helyeket mutatunk be, ahol tiszta szívvel várják a kutya tulajdonosokat.

 1. Tisza-tavi Mancsos Pancsoló
  Már a neve alapján is egyértelmű az üzenet, hogy ide eljöhetünk házi kedvencünkkel felfrissülni. A félhektáros terület 2018 nyarától nyitja meg kapuit a Tisza-tó Holt részén, a szabad strand mellett. Táblákkal jelölték azokat a helyeket, ahol kis kedvencünkkel együtt élvezhetjük a nyár melegét. A kutyák számára kialakítottak a füves területeken árnyékos részeket is, ahol 4 lábú barátunk megpihenhet. Hogy éhen ne haljunk, a büfésor alig 3 perc sétára található. Ide mindenképp érdemes ellátogatni, már csak azért is, mert a belépés ingyenes.

 

 1. Fonyódi kutyás strand
  Ez a legnagyobb kutyás strand a közelben. Lépcsők vezetnek végig azokon a szakaszokon, ahol szőrös kis barátainkkal lubickolhatunk a melegben. A kagylókra azért vigyázni kell, mert ha nem figyelünk oda, egy rossz lépés és elvághatja lábunkat. De szerencsére ilyen nagyon ritkán fordul elő. A belépés itt is ingyenes.

 

 1. Balatonföldvár
  Ha relaxálni szeretnél, de a kutyádat sem akarod otthon hagyni ebben a forróságban, akkor irány Balatonföldvár. A Három Hattyú Hotel közelében helyezkedik el, és itt is iránymutató táblák segítenek, hogy le tudunk sétálni a kijelölt szakaszra. A strandon található rámpa és a kutyák számára kialakított WC, illetve lépcsők találhatóak, hogy a kedvencek biztonságosabban és könnyedébben be tudjanak jutni a vízbe.

 

 1. Drótszamár Kemping strand
  Ez a strand kemping hellyel, büfével és wifivel ellátott. A házi kedvenceknek külön épült egy elkerített hely, ahol megpihenhetnek. A belépő árak pedig nagyon barátiak. (Felnőtt jegy: 650 Ft, Gyerek jegy: 450 Ft, Kutyajegy: 350 Ft)

 

 1. Délegyházi-tavak
  Délegyházi-tavakon a Tavirózsa Kemping egy rendkívül hangulatos és kutyabarát hely. A 8 db tóból álló rendszer fürdésre, horgászásra, pihenésre és vízi sportokra is rendkívül alkalmas. A sátor helyek és lakókocsi rész mellet, 18 db faházzal, külön büfével kialakított kemping egész évben várja vendégeit.Szerző: MZs
https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/08/dog-550877_1920-1024x684.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/08/dog-550877_1920-150x150.jpgNews CityBelföldkutya,meleg,strandNem könnyű itthon megtalálni a legjobb helyeket, ha kedvenceinkkel utazunk. Bár egyre nyitottabbak a szálláshelyek a négylábúak befogadására, a strandok viszont csak most kezdnek felzárkózni és helyet biztosítani a kutyával utazóknak. Az alábbi összefoglalóban olyan helyeket mutatunk be, ahol tiszta szívvel várják a kutya tulajdonosokat. Tisza-tavi Mancsos Pancsoló Már a neve...