Az Amerikai Egyesült Államok nyugati részén Nevadában található az 51-es körzet, angolul Area 51.
A Groom Lake kiszáradt tóban terül el, egy hatalmas titkos katonai reptér mellett. A bázison kísérleti repülőgépeket és fegyvereket tesztelnek elsődlegesen.

Sokak szerint, az eldugott katonai területen földönkívüli kísérleteket végeznek, de eddig ezt senki sem tudta bebizonyítani. A bizonytalanság csak fokozza a folyamatos összeesküvési elméleteket, melyek egytől-egyik összekapcsolódnak az UFO-kkal.

Andre Milne (bennfentes szakember) azt az információt hozta nyilvánosságra, hogy tudja mi történik a körzeten belül. A bombaként robbant nyilatkozat lényege az volt, bizony csúnyán félreinformáltak minket.

De mégis ki az az Andre Milne?
Andre az Unicorn Aerospace nevű cég alapítója és egyben igazgatója, emellett a biztonsági ipar legtehetségesebb szakembere. Tehát Andre Milne szava akár igaz is lehet?! Akárhogy is van, egy biztos, erősen felbolygatta a kis méhkast az igazgatóúr…

Mivel a hiedelmek szerint az 51es körzet idegenekkel kapcsolatos kísérletet végző bázisként üzemel, a létesítmény  nagyon szigorúan őrzik. Már több kilométeres távolságnál (ahol már táblák is figyelmeztetnek) visszafordítanak mindenkit. Az igazán ijesztő az egészben az, hogy aki a nem hallgat a szép szóra, azt akár le is lőhetik.

A kormány 2013-ban ismerte el a területet, mikor megannyi különös és furcsa repülőgépet és fényt észleltek az 51-es körzet feletti égbolton. Sokan ebből arra következtetnek, hogy a kormány, lényegében elismerte egyben azt is, hogy idegenekkel kapcsolatos kísérelteket végeznek. Jelenleg, az emberiség 66% vélekedik úgy, hogy a körzetben földönkívüli tevékenységeket folytatnak.

Andre azonban teljesen mást állít. Ő egyszóval írná le ezt a helyzetet: oroszok. A szakember szerint, a hely tele van orosz gépekkel, amelyeken folyamatos kutatásokat, fejlesztéseket hajtanak végre, hogy végre megértsék az orosz technológiát. Persze ez önmagában nem jeleni azt, hogy nem foglalkoznak vagy foglalkoztak volna soha itt idegenekkel, ugyanis az 1947-ben a földbe csapódott ovális korong alakú repülő tárgyat valóban a körzetbe szállították.

Hogy végre kiderüljön mi az igazság, ahhoz a médiát be kellene engedniük a rejtélyek kapuján, ez viszont, aligha fog bekövetkezni.

Szerző:MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/07/c5c10e1396bfeb2ee6fecab592dd7ea7-1024x680.jpeghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/07/c5c10e1396bfeb2ee6fecab592dd7ea7-150x150.jpegNews CityNagyvilág51 es körzet,rejtély,titokAz Amerikai Egyesült Államok nyugati részén Nevadában található az 51-es körzet, angolul Area 51. A Groom Lake kiszáradt tóban terül el, egy hatalmas titkos katonai reptér mellett. A bázison kísérleti repülőgépeket és fegyvereket tesztelnek elsődlegesen. Sokak szerint, az eldugott katonai területen földönkívüli kísérleteket végeznek, de eddig ezt senki sem tudta bebizonyítani....