Úgy néz ki, hogy 2018-ban sem fogunk hiányt szenvedni a sztárbabákból. Még csak pár hónap telt el, de már nem győzzük lesni a cuki celebmamik posztjait. Tele bizony a net a külföldi sztármamák pocakos és kisbabás képeivel. Mindenki büszkén mutogatja a before-after képeket. Node milyen jóságokkal is ajándékozott meg vagy fog megajándékozni minket idén az élet?

Behati Prinsloo és Adam Levine
Adam és Behati második gyereke nemrég látta meg a napvilágot. A maroon5 frontembere és modell barátnője szellemes poszttal jelentették be a nagy hírt. A kép alá csak annyit írtak „Round2” az az a „ Máodik kör” .
Zara Tindall és Mark Phillips
Egy újabb királybabát köszönthetünk, ugyan is megszületett II.Erzsébet királynő legkisebb dédunája.
Az olimpiai ezüstérmes Zara Tindall életet adott 2. gyermekének.

Eva Longoria és José Bastón
Eva decemberben jelentette be, hogy párjával kisgyermekük lesz, mégpedig fiú. A Házaspár 2016-óta van együtt.

Magyar babákból sem lesz hiány az idén.

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina, a maga 27 évével már túl van a félidőn és mindezt egy varázslatos dologként éli meg, hiszen  hormonális betegsége miatt nagyon kevés volt az esély arra, hogy természetes úton gyermeke születhessen.

Csobot Adél és Istenes Bence
Adél és Bence mindig is szerettek volna első fiuk, Nátán mellé egy kistestvér. Mindenki kicsit meglepődött, hogy a szemtelenül fiatal, 24 éves Adél második kisbabáját várja, akiről már azt is lehet tudni, hogy ismét kisfiú lesz . A pár egyébként is azért szeretett volna hamarabb még egy kisbabát, hogy a gyerekek között kicsi legyen a korkülönbség.

Görög Zita és Laczkó Zsolt
Mindenkit meglepett Zita terhessége, hiszen nemrég jelentette be a 38 műsorvezető, hogy egy párt alkotnak a focista Zsolttal. Görög Zita most is nagyon boldog kismamaként éli meg az anyaság minden percét, ha információink nem csalnak, ismét fiút hord szíve alatt.

 

Szerző: MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/07/pregnancy-775041_1920-1024x680.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/07/pregnancy-775041_1920-150x150.jpgNews CityNagyvilágbabák,celeb,sztárbabákÚgy néz ki, hogy 2018-ban sem fogunk hiányt szenvedni a sztárbabákból. Még csak pár hónap telt el, de már nem győzzük lesni a cuki celebmamik posztjait. Tele bizony a net a külföldi sztármamák pocakos és kisbabás képeivel. Mindenki büszkén mutogatja a before-after képeket. Node milyen jóságokkal is ajándékozott meg...