Egész héten tervezted a hétvégi szabadidős programod, de az időjárás közbeszólt? Ne csüggedj! Tudunk pár remek ötletet unalomüzére.

 1. Ha pároddal laksz, ez egy remek alkalom arra, hogy kipihend az egész heti fáradságot és az egész napot az ágyban töltsétek. Egész nap? Egész hétvégén?! NANÁ!
  Készítsetek közösen reggelit, amit természetesen az ágyban fogyaszthattok el vagy rendelhettek is, ha éppen a lustaság győzne le mindkettőtöket. A 18+-os programokon felül töltsetek le egy filmsorozatot és indulhat a filmmaraton!
 2. „Rendezzük át a szobát!
  Természetesen ne nagy átalakításokra gondolj, nem kell a fél lakást megváltoztatni, de néhány apró dologgal feldobhatod nappalidat, konyhádat, hálószobádat és persze ezáltal a kedvedet is!
 1. „ Elő a társassal!
  Hívd át a barátaidat és főzz le egy teát vagy nyissatok ki egy üveg bort. Tálald fel a sajtszószos nachost és kezdődjön a játék! Akár activity, kártyajátékok vagy twister, teljesen mindegy ki a nyertes , a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat.
 1. Jó program lehet, ha együtt főztök a barátokkal, vagy versenyezzetek, hogy ki a legügyesebb a konyhába! Technikai tudásra, konyhai ismeretekre és díszítésre mind -mind adhattok pontot.
 2. Készítsetek együtt egy válogatást.
  Töltsétek le kedvenc zenéteket, csináljatok egy albumot belőle, utána pedig indulhat a szürkeségűző tánc parti.
 3. Jógázzatok vagy tornázzatok, utána pedig egy közös forró fürdő még izgalmasabbá teheti a napot!
 4. Ha van háziállatotok, akkor tanítsatok neki valamilyen új trükköt. Ha már a „pacsi” és a „fekszik” remekül megy, akkor ideje beújítani valamivel, hogy villoghassatok a barátok előtt.
 5. „Itt a dekorálás ideje!”
  Készíts otthoni lámpásokat, vagy akár fess egy képet és tedd ki a szobád falára! Máris más hangulatod lesz tőle.
 6. Van jobb időzítés a takarításra, mint egy esős nap? Rakd be a kedvenc zenédet és máris bulisabb lesz a rendrakás, mint bármikor.
 7. Ne csinálj semmit, csak ülj ki teraszra és figyeld a természet csodáit. Vigyél magaddal egy bögre kakaót, vagy egy pohár chardonnay-t és egyszerűen csak élvezd a látványt, lazulj el!

Szerző: MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/relaxing-1979674_1920-1024x701.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/relaxing-1979674_1920-150x150.jpgNews CityÉletmódidő,kreativ,ötlet,otthonEgész héten tervezted a hétvégi szabadidős programod, de az időjárás közbeszólt? Ne csüggedj! Tudunk pár remek ötletet unalomüzére. Ha pároddal laksz, ez egy remek alkalom arra, hogy kipihend az egész heti fáradságot és az egész napot az ágyban töltsétek. Egész nap? Egész hétvégén?! NANÁ! Készítsetek közösen reggelit, amit természetesen az ágyban...