Ha már a pároddal jegyben jártok, ideje elgondolkodni az esküvőn is. Van, aki már egészen gyermekkora óta tervezgeti a „nagy napot” és vannak olyanok is, akiket soha nem csap meg az esküvői őrület szele. Mármint, voltak. Eddig. Most ugyanis bemutatjuk nektek az idei év sláger helyszíneit és szerelembe fogtok esni.

Nincs is annál szebb, mikor életed szerelmével együtt mondjátok ki azt a bűvös IGEN szót. Valamennyi nő és férfi számára az örök hűség fogadásának napja nagyon különleges. Éppen ezért páratlan helyszínt is érdemel.

 1. Magyar talléros Pálinka és rendezvényház – Nyírtass
  Ez a kis ékszerdoboz 2016-ban nyitott ki. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található. A rendezvényházban 130 főt tudnak vendégül látni és a vintage részhez elképesztő japánkert tartozik. Exkluzív részben akár 300 fő is elfér és egy elegáns fűthető luxus party sátor is az ünneplők rendelkezésére áll.

  Magyar talléros Pálinka és rendezvényház – Nyírtass

 2. Prónay Kastély
  Az 1750 körül épült barokkos stílusú kastély Alsópetény főutcájánál található.
  A dísztóra néző Nagykastély szalonja ideális esküvő, család és baráti összejövetelekre is. A helyszín különlegessége, hogy kizárólag előzetes bejelentkezés esetén, meghatározott létszámú társaságnál nyitja meg csak hatalmas kapuit. Egy „Prónay esküvő” nem jön szembe veled minden utcasarkon!

  Prónay Kastély - Alsópetény

 3. Playa Luna- Mátyusháza puszta
  Pápa közelében, 20 hektárnyi magánbirtokon lévő dél-amerikai tengerpartot idéző terület a Playa Luna. A környék, gyönyörű bambuszerdeivel és pálmáival, tavaival különleges esküvői helyszíne lehet az egyedi házasságkötéseknek. Eldugott kis csoda, ahová nem hatol be a belváros moraja, ahol megáll az idő, ahol nem csak az örömanyák, hanem az irigyek is könnyeznek. Igazán romantikus esküvői helyszín.

  Playa Luna- Mátyusháza puszta

 4. Villa Vitae
  A Villa Vitae a Balaton üdvöskéje. Maximális luxus, szeparált elhelyezés, lélegzetelállító panoráma. Ha igazán különleges helyszínt keresel és szereted a franciaországi levendulamezők hangulatát itt a helyed! A szálloda, Balatonfüredtől mindössze csak pár kilométerre van.
 5. Babérliget Kúria
  A gesztenyefasor és a Kúria árnyas kertje varázslatos hangulatot teremt mindazok számára, akik szeretik a vidéki romantika báját. A vacsora talán itt lehet a legkáprázatosabb, mert az újépítésű rendezvénypavilon exkluzív élményt az egész vendégsereg számára.
  Babérliget

Szerző: MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/bridal-636018_1280-1024x542.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/bridal-636018_1280-150x150.jpgNews CityUtazásesküvő,szerelem. helyszín,természetHa már a pároddal jegyben jártok, ideje elgondolkodni az esküvőn is. Van, aki már egészen gyermekkora óta tervezgeti a „nagy napot” és vannak olyanok is, akiket soha nem csap meg az esküvői őrület szele. Mármint, voltak. Eddig. Most ugyanis bemutatjuk nektek az idei év sláger helyszíneit és szerelembe fogtok...