Nemrég – mások mellett – a brit multi-instrumentalista zenész, Bonobo, az EDM producer és DJ, Flux Pavilion vagy a holland Yellow Claw duó is csatlakozott a Sziget eddigi történetének egyik legjobb zenei felhozatalához. Így mostanra kijelenthető, hogy végre kész a 2018-as Sziget zenei programja.

A minap újabb hét nevet jelentettek be a fesztivál szervezői, így lett teljes az idei év zenei programja. Az új nevek közt van az elektronikus zene egyik legnagyobb alakja, Bonobo, aki egy speciális live set-tel lép fel a Szigeten. Csakúgy, mint az EDM producer, DJ, énekes dalszerző Flux Pavilion. Amszterdamból érkezik a Yellow Claw duót, zenéjükben elegyítve számos műfajt, mint például a hip-hop, a dubstep vagy a big room house elemeit. A mostani bejelentésben szerepelt a belga művész Max Colombie, aki Oscar and the Wolf néven vált ismertté, a kanadai énekes Mike Milosh R&B projektje, a Rhye, a francia DJ producer Michael Calfan valamint az ausztrál producer Emoh Instead elektronikus zenei projektje, a What So Not is.

Ezzel tehát komplett lett a 2018-as Sziget programja, amiben idén olyan nevek is szerepelnek, mint Kendrick Lamar, az Arctic Monkeys, a Gorillaz, Lana Del Rey, a Mumford & Sons, Shawn Mendes vagy Dua Lipa. A részletes program a www.sziget.hu oldalon elérhető.

A jegyvásárlással érdemes sietni, mert az 5 napos bérletek már elfogytak, vannak még 7 napos és 3 napos bérletek, utóbbiakat egymás után követő bármely három napra lehet váltani. Az újdonságként bevezetett jegytípus sikerét az is mutatja, hogy már csak korlátozott számban kapható. Sőt a hétvégére, azaz péntek-szombat-vasárnapra szóló 3napos jegyeket sem lehet már kapni. Figyelem, június 4-ig még kedvezményes áron lehet a napijegyeket beszerezni!

(szerk.)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/06/sziget7-1024x576.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/06/sziget7-150x150.jpgNews CitySzínesmagyar fesztiválok,Sziget FesztiválNemrég – mások mellett – a brit multi-instrumentalista zenész, Bonobo, az EDM producer és DJ, Flux Pavilion vagy a holland Yellow Claw duó is csatlakozott a Sziget eddigi történetének egyik legjobb zenei felhozatalához. Így mostanra kijelenthető, hogy végre kész a 2018-as Sziget zenei programja. A minap újabb hét nevet jelentettek...