Ki ne szeretné a wellness kikapcsolódást? Ki ne vágyna paradicsomi körülményekre, ahol nem csak a testünk, hanem a lelkünk is átszellemülhet és energiával töltődhet fel? Nos, azt hiszem, megtaláltunk a legkülönlegesebb wellness helyeket, ahol a személyre szabott egészségmegőrző programok igazi relaxációt nyújtanak. Neked is részed lehet a legvagányabb luxus wellness élményekben. Vigyázat, már a látvány is arcul csapja az embert és legszívesebben azonnal csomagolni kezdene!

Ladera Hotel, St. Lucia
A Karib-tenger közelében fekvő, 9 villából és 23 lakosztályból álló üdülő gyönyörű kilátást nyújt a Piton hegységre. Ízléses kifinomultság jellemzi a hotelt, ami szinte simogatja az oda betérő vendégek lelkét. Nagy előnye az, hogy a vendégeknek itt lehetőségük van a teljes elszigetelődésre, magánéletre.
A hotel megtekinthető ezen a linken : https://www.ladera.com/

 

Soneva Gill by Six Senses Hotel, Maldív-szigetek
A gólyalábra épített szobák különlegessége, hogy minden oldalról csak az óceán veszi őket körül. A pihenni vágyók így teljesen átadhatják magukat a természetnek. Az elhelyezkedés miatt, a hotel megközelítése is különleges: a nemzetközi repülőtérről 20 perc motorcsónak útra van az üdülő. A magával ragadó természetről, hófehér homokos tengerpartról, színes korall mezőkről és kristálytiszta vizéről híres Maldív- szigetek, csalódásmentes úti cél. Itt garantált a kikapcsolódás.
Nézzétek csak: https://www.youtube.com/watch?v=kkMD5dkwCWo

maldives-673436_1920

 

Monaestro Santa Rosa Hotel és Wellness, Olaszország
Ez a gyönyörű szálloda a Salerno öböl mentén található, Olaszországban. Igazi romantika felsőfokon! Átjárja a történelem, megvadítja az érzékeket és beszippantja szépségével az utazókat. Az építmény a 17.századból származik, régen kolostornak használták: csodálatos példáját láthatjuk a klasszikus értékek és a modern jellemzők találkozásának. Ebben a luxus szállodában 20 tengerre néző szoba van és egytől-egyig páratlanok. Fedett víztükrű medence, luxus wellness, minőségi kiegészítők, végeláthatatlan tenger, örök nyár. Ez itt a varázslatos pihenés megtestesülése.

sky-746531_1920
Szerző: Mzs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/wellness-3330688_1920-1024x683.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/wellness-3330688_1920-150x150.jpgNews CityUtazáspihenés,szórakozás,wellnessKi ne szeretné a wellness kikapcsolódást? Ki ne vágyna paradicsomi körülményekre, ahol nem csak a testünk, hanem a lelkünk is átszellemülhet és energiával töltődhet fel? Nos, azt hiszem, megtaláltunk a legkülönlegesebb wellness helyeket, ahol a személyre szabott egészségmegőrző programok igazi relaxációt nyújtanak. Neked is részed lehet a legvagányabb luxus...