Minden évszaknak megvan a maga bája, különleges hangulata. A mi kedvencünk, egyértelműen a tavasz. Ilyenkor imádunk a szabadban lenni. Kertészkedni, csinosítani a kis virágos kertünket. Ha nincs lehetőséged friss virágok beszerzésére, csempéssz otthonodba tavaszi hangulatot egyszerű, kreatív ötletekkel.

Szirmos szív
Nem csak a hagyományos piros szín lehet dögös és jó választás, hanem idén tavasszal bátran kombinálhatod elképzeléseid akár pasztell árnyalatokkal is. A könnyen és gyorsan elkészíthető dekor báját a virágok és a szívforma adják együttesen, ráadásul a pénztárcád is vastag marad, mert mindössze néhány színes papírra van szükséged, amit fillérekért meg tudsz venni bármelyik írószer boltban.

Virágszirmos lámpás
Ha romantikus tavaszi érzésre vágysz, csak egy befőttes üveget kell hozzá beszerezzél, amit néhány virágszirommal dekupázsolhatsz meg. Vigyázz, a ragasztó speciális, ha tartasz az erejétől, akkor bátran használj más, átlátszóan száradó, egyéb ragasztót. A végeredmény pedig? Könnyű és igazán gyönyörű látvány, főleg éjszakáidat dobja majd fel…

Nyári parafadugós koszorú
Ha szeretnéd fillérekből megoldani egy vagány és trendi díszítést, akkor ez most kapóra jöhet neked. Próbáld ki ezt a kreatív ötletet és készíts parafadugóból virágkoszorút. Nem csak látványos, de kedves kis tavaszi ajtódísz dekoráció. Nyugi, nem kell órákat pepecselj majd az illesztgetéssel, ragasztgatással, mert ez a csoda, pár perc alatt kész is. Ha rajongsz, a jó értelembe vett, giccsért, akkor, plusz látványelemként, néhány művirágot is ráragaszthatsz. A meseszép végeredmény mellett pedig nem csak vizuálisan leszel elégedett, hanem a lelkednek is jól fog esni a tudat, hogy ezzel a technikával egyértelműen újrahasznosíthatsz, ami, valljuk be, elég szuper dolog!

Vintage dekor.
Ha igazán stílusos tavaszi dekorációt szeretnél, ráadásul minimális költségből, akkor próbáld ki ezt a az újságpapírból készült papírmasétojást. A tojások elkészítéséhez használj tapéta vagy PVA ragasztót. Ha művirágok helyett élőt ültetnél bele, akkor a tojások belsejébe tegyél üveget, így sokáig szép és friss marad végeredmény.
Dobd hát fel a hangulatos, ragyogj te is a tavaszi napfénnyel, hiszen ez a megújulás időszaka. Ne halogass semmit, itt az idő elkezdeni újrateremteni a világod!

Szerző: MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/pink-2627785_1920-1024x678.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/pink-2627785_1920-150x150.jpgNews CitySzínesdekoráció,otthon,tavaszMinden évszaknak megvan a maga bája, különleges hangulata. A mi kedvencünk, egyértelműen a tavasz. Ilyenkor imádunk a szabadban lenni. Kertészkedni, csinosítani a kis virágos kertünket. Ha nincs lehetőséged friss virágok beszerzésére, csempéssz otthonodba tavaszi hangulatot egyszerű, kreatív ötletekkel. Szirmos szív Nem csak a hagyományos piros szín lehet dögös és jó választás,...