A Love Revolution tematikájának megfelelően az Afro-Latin-Reggae Falu 2018-ban még több különleges programmal várja a látogatókat. A közösségi hangulat és afro-karibi-raszta zene mellé vegán ételeket kóstolhatunk, társadalom- és környezettudatos üzenetekkel, valamint kényelmes,”chillezős” terekkel inspirálódhatunk.

A fesztivál minden napján ONE HOUR – ONE LOVE címmel izgalmas beszélgetések lesznek: a témák között az ökoszisztéma megóvása, a környezettudatos fogyasztás és életmód is szerepel, de helyet kapott a klímaváltozás, sőt szó esik a rasszizmus és tolerancia, nacionalizmus és multikulturalizmus, migráció és integráció kérdése is.

A helyszín hét napon keresztül igazi multikulturális forradalom lesz, minden nap 11 és 18 óra között változatos zenei és tánc workshopok (jóga, capoeira, autentikus afrikai dob és tánctanítás, hastánc, salsa, samba és afro-karibi táncok), 18 óra után pedig nemzetközi és magyar afro-reggae fellépők szórakoztatják a látogatókat.

Igazi csemegékkel találkozhatunk a Faluban, mint például Mike Love spirituális rastafari előadó, aki a műfaj sajátosságait más zenei stílusokkal – flamenco, jazz, blues, r&b, pop, soul – ötvözi, vagy éppen a Samory I & The Black Heart Band egyenesen Jamaikából, aki amúgy a műfaj egyik legnagyobb fiatal tehetségének számít. Fellép Ubuhle be Afrika, az egyik vezető dél-afrikai előadóművészeti társulat, Claudia Masika kenyai énekesnő, valamint a szenegáli Ballet Camara társulat is, továbbá vendégünk lesz többek között G Ras & The Fyah Rebels, a Los Orangutanes cumbia zenekar.

A programhelyszínt minden nap olyan Sound System és DJ formációk zárják mint Acido Pantera, Red-Red feat. Sena, Dubapest Hifi, Bottah Rankin Sound System, Bassrunner, Love Alliance, Jahfar & Babystep, Selecta Joe-Z ft. G Ras, RE-G Sound System, Pina DJ Set, DJ Azou, DJ Galamb, DJ Elo, vagy éppen DJ Paolo de Jesus.

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/06/sziget5-1024x682.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/06/sziget5-150x150.jpgNews CityKultúraa szabadság szigete,magyar fesztiválok,Sziget FesztiválA Love Revolution tematikájának megfelelően az Afro-Latin-Reggae Falu 2018-ban még több különleges programmal várja a látogatókat. A közösségi hangulat és afro-karibi-raszta zene mellé vegán ételeket kóstolhatunk, társadalom- és környezettudatos üzenetekkel, valamint kényelmes,”chillezős” terekkel inspirálódhatunk. A fesztivál minden napján ONE HOUR - ONE LOVE címmel izgalmas beszélgetések lesznek: a témák között...