A kizárólag egy éjszakára vagy alkalomra korlátozódott szex sokak fantáziáját izgatja. Akik még nem próbálták, azok kíváncsiak vajon milyen lehet. Akiknek volt már részük ilyenben, azok már el tudják dönteni, érdemes e vállalni a rizikót vagy sem. Mint mindennek, az egy éjszakásoknak is vannak negatív és pozitív velejáróik, de mi most csak a jó dolgokra fókuszálunk.

Miért érdemes kipróbálni? Miért jó? Miért érdemes legalább egyszer életünk során bele mennünk egy ilyen kalandba?

Nincsenek kötöttségek

Nem kell a jövőn gondolkozni, hogy vajon mi lesz következő alkalommal, lesz-e második találka, mert egyértelműen nem lesz. Nem kell tervezni a továbbiakra semmit.

Rossz szex

Ha botrányosan rossz volt a szex, megnyugodhatsz, mert nem kell többször átélned. Valószínű soha többet nem fogtok találkozni, így könnyen felejthetővé válik a partner.

Randizás, ismerkedés

Az ismerkedés egy hosszabb folyamat, amit a randizgatás követ. Az egyéjszakás kalandokkal megspóroljuk ezt az időszakot és az ezzel járó izgulást is. Általános helyzetben, bennünk van a drukk, hogy mit vegyünk fel, hova menjünk, milyen programokat találjunk ki, megismerjük a másik családi hátterét, stb. Ezeket a köröket átugorva vethetjük bele magunkat egy fülledt estébe, ami csak egy alkalomra szól.

Összetört szívek

Mivel ezek a kalandok zömében érzelemmentesen történnek, így nem kell attól félnünk, hogy összetörik a szívünket vagy mi fogunk csalódást okozni a másiknak. Csak testi vonzalom van jelen, így a mélyebb érzelmek felszínre se törnek.

Szerepek

Egy éjszakára az lehetsz, aki csak akarsz. Nem adod magad, játszhatsz szerepeket, mert később nem ismeritek meg egymást mélyebben és nem derülnek ki az esetleges vetítések. Ezen az estén bátrabbnak mutathatod magad, mint ami vagy, kipróbálhatsz olyan dolgokat is, amiket eddig nem tettél, mert nem fogtok többet találkozni, nem kell szégyellned semmit.

Megfelelés

A megfelelési kényszer mindenkiben ott motoszkál, ha párkapcsolatban él. Az élet minden terén szeretnél jó benyomást kelteni és a legjobb oldaladat mutatni. Az egyéjszakás szexnél nincs ilyen érzés. Itt csak az a fontos, hogy élvezd a helyzetet, hozd ki a maximumot magadból, de ne azért, mert elvárják!

Szülők, barátok

Általában mindenki beszámol a szülőknek és barátoknak a randipartnereikről, vagy arról, akiben látnak fantáziát egy esetleges kapcsolatra. Részletesen kitárgyalják kicsoda, micsoda az illető. Ez viszont csak egyetlenegy alkalomra szól, így nem kell beszámolnod senkinek sem róla, ha nem akarsz.

Az egy éjszakás kaland nem mindenkinek jó. Aki nehezen számol el a lelkiismeretével, jobb, ha bele sem fog. A gátlásokat ugyan az alkohol ideig-óráig feloldja, ám a másnapon már nem segít. Ha nem tudsz megbirkózni ezzel az érzéssel, jobb, ha bele sem kezdesz… ha már magadban is nehéz helyre rakni az ilyen eseteket, akkor gondolj bele, mit fogsz érezni, ha partnered van!

Szerző: Zsidákovits Lulu Dóra

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/lick-2378544_960_720.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/lick-2378544_960_720-150x150.jpgNews CitySzínesalkalmi,erotika,szexA kizárólag egy éjszakára vagy alkalomra korlátozódott szex sokak fantáziáját izgatja. Akik még nem próbálták, azok kíváncsiak vajon milyen lehet. Akiknek volt már részük ilyenben, azok már el tudják dönteni, érdemes e vállalni a rizikót vagy sem. Mint mindennek, az egy éjszakásoknak is vannak negatív és pozitív velejáróik, de...