Te is azok közé tartozol, akiknek kicsúszik a pénz a kezei közül? Sosem tudod, hogy már megint mire ment el feleslegesen annyi pénz? Akkor neked is nagy segítséget nyújthatnak azok a mobil applikációk, melyek segítenek rendszerezni és megspórolni a pénzedet. A blokkokat senki sem tartja meg, így hamar feledésbe merül például a kisboltban vásárolt dolgok, hónap végére akár tetemesen nagyra nőtt összege.

Ma már rengeteg app van a spórolási nehézségek megoldására, mi most azokat válogattuk ki, melyeket bárki ingyenesen letölthet az Appstore-jából vagy a Play Áruházból.

Koin

Ez egy magyar fejlesztésű app, amit több mint 50 ezren használnak már. Előnye, hogy nagyon egyszerűen lehet a költségeket felvinni bele, mert jól rendszerez. Csak beütünk egy összeget, kiválasztunk hozzá egy kiadástípust, amiből kilencet rögtön fel is ajánl az alkalmazás. A kategóriák az élelmiszertől a szórakozásig terjednek, de van egy egyéb rész is, ami szintén hasznos lehet. A Koin mellett szól az is, hogy nagyon jó online felülete van, amin rendszerezhetjük a nap folyamán beírt költségeket, beállíthatunk ismétlődő kiadásokat is (pl. számlák), és a bevételeinket is láthatjuk, ha felvisszük az adatokat. Az app segítségével, folyamatosan képben lehetünk azzal, hogy mennyi pénzünk van, hol tartunk a havi kiadásokban. A felület előnye, hogy saját magunkra is szabhatjuk azt. Ha az adatokkal további elemzéseket szeretnénk végezni, akkor hasznunkra lesz az Excel fáj letöltési funkció vagy a nyomatás. A Koin, tehát, az első lépés egy igazán áttekinthető és rendszerezett, nyugodt élet felé.

Mint

A Mint az egyik legnépszerűbb szolgáltatás, ha a pénzünk kezeléséről van szó. Az a jó benne, hogy még a bankszámlánkon keresztül is bekérhetjük az adatainkat és szinte bármilyen kategóriában beállíthatunk költségvetéseket. Ez az alkalmazás csoportosítja a kiadásokat, valamint kitűz spórolási célokat is nekünk. Nagy előnye, hogy nekünk már nem kell kategorizálni a vásárlásokat.

Check

Ezzel az appal egy helyen követhetőek nyomon a számlák és elméletben arra is alkalmas az, hogy ezeket rajta keresztül fizessük be, külön-külön webes bejelentkezések nélkül. A program emlékeztet a közelgő befizetések határidejére, amiket naptárnézetben is meg lehet tekinteni minden hónapra. Angol nyelvű, de egyáltalán nem bonyolult.

Level Money

Ez elsősorban azoknak praktikus, akik napi, heti és havi bontásban is szeretnék követni a kiadásaikat. Az egyszerű felület egyértelműen jelzi, hogy mennyit költöttünk és mennyit lehet még az adott napon vagy héten kiadásra fordítani. Kategorizálja a fizetéseket, így még könnyebben lehet követni mire mennyi pénz ment el. Előnye, hogy az Android Wear-alapú okosórákkal is kompatibilis.

BillGuard

A BillGuard abban segíti a felhasználókat, hogy megvédi őket a váratlan történésektől. Az appnak hála nyomon követhetőjük a bankszámláról való kiadásainkat, így elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket. A felhasználói felülete angol nyelvű, de érthető és gyorsan megszokható, egyszerű és igényes.

 

Szerző: Zsidákovits Lulu Dóra

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/stock-624712_960_720.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/stock-624712_960_720-150x150.jpgNews CitySzínesapplikáció,pénz,spórolásTe is azok közé tartozol, akiknek kicsúszik a pénz a kezei közül? Sosem tudod, hogy már megint mire ment el feleslegesen annyi pénz? Akkor neked is nagy segítséget nyújthatnak azok a mobil applikációk, melyek segítenek rendszerezni és megspórolni a pénzedet. A blokkokat senki sem tartja meg, így hamar feledésbe...