A szex egy olyan téma, amely mindenkit foglalkoztat. Már óvodában, általános iskolában elkezdünk megismerkedni az emberi testtel, így egyre többet tudunk meg a testiségről is. Ahogy idősödünk, felfedezünk ezt-azt és tágítjuk ismereteinket, amikor csak lehet. Azonban, ha rossz helyekről gyűjtjük az információkat, akkor annak elég kellemetlen következményei lehetnek…

 Teljesen mások a pornófilmeken alakított mutatványok és a filmekben történő aktusok, mint a való életben. Ha teljesen elhisszük, amit látunk, akkor bizony könnyen csalódással érhet véget egy izgalmasra tervezett lepedő akrobatika a valós életünkben. Melyek azok a dolgok, amikben másra számít az ember, mint amit végül kap?

Bárhol, bármikor….

A filmek, sorozatok zömében ott esnek egymásnak a párok, ahol éppen rájuk tör a vágy. Soha nem számít, hogy éppen fényes nappal van és egy lépcsőházban vannak, vagy akár egy kapualjban a bulinegyed közepén. Egyszerűen megtörténik minden és nincs közszeméremsértésért pénzbírság.

Gumi-macera

A legtöbb filmben vagy egyáltalán nem használnak gumit (legalábbis nem mutatják) vagy még a kezdők is rutinosan tépik szét fogaikkal. Az életben a legtöbb férfi – és nő is – nem kedveli az óvszert, mert azt fel kell helyezni, kényelmetlen, nem teljes az élmény, arról nem is beszélve, hogy az aktus befejezésével bizony még ad feladatot a plusz rétegtől való „megszabadulás”.

Reggeli koitusz

Ébredés után a filmeken sosincs kellemetlen szájszag, nincsenek csipás szemek és mindenki teljesen fitt és kívánatos. A hajak tökéletesen beállítva, mindenki tettre kész. Nem tudom, ki hogy van vele, de azért ez elég nagy átverés.

Beszélgetés

Rengeteg filmben szerepel az a jelenet, amikor a pár egymásnak esik, és közben megbeszélik az élet nagy dolgait, a napi rutinjukat, stb. A valóságban ez is kegyetlen vágyölő lehet mindkét fél számára.

Akrobata mutatványok

A mozivásznon mindenki a legnagyobb lepedőmágus (kivéve, ha pont az ellenkezőjéről szóló vígjátékot nézünk), de az ember sokszor örül, hogy 1-2 pózváltás közben nem térdeli szájba a másikat, vagy nem esik le az ágyról.

Egyszerre történő orgazmus

Jó, ez általában nem a romantikus, hősszerelmes filmeken szerepel, hanem 50 árnyalat és társaiban, de számos egyéb forrás is hivatkozik a „közös robbanásra”. Ezzel csak annyi a gond, hogy nagyon össze szokott párnak kell lenni ahhoz, hogy ez valóban megtörténjen. Nem lehetetlen, de elég irreális, hogy 4 menetből 4x egyszerre élveznek el.

Szűz élvezet

Ha már a Szürke 50 árnyalatánál tartunk, szeretnénk leszögezni, hogy a tévhittel ellentétben, a szűz lányok nem élvezik a legelsőt és nem lesz rögtön többszörös orgazmusuk! Sőt a kikötözés és durvább közösülés sem tölti el őket hatalmas élvezettel.

Random szex

Végül pedig a spontán szeretkezés, ahol egészen véletlenül mindig szexi fehérneműben van a nő, és mindig tökéletesen karban van tartva az intim területe. Valljuk be lányok, erre akkor lenne esély, ha minden egyes nap felkészülnénk egy esetleges spontán szexre.

Szerző: Zsidákovits Lulu Dóra

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/people-2589818_960_720.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/05/people-2589818_960_720-150x150.jpgNews CitySzínesfilm,szex,tévhitekA szex egy olyan téma, amely mindenkit foglalkoztat. Már óvodában, általános iskolában elkezdünk megismerkedni az emberi testtel, így egyre többet tudunk meg a testiségről is. Ahogy idősödünk, felfedezünk ezt-azt és tágítjuk ismereteinket, amikor csak lehet. Azonban, ha rossz helyekről gyűjtjük az információkat, akkor annak elég kellemetlen következményei lehetnek…  Teljesen mások...