Minden idők legerősebb zenei programját hozza idén a Sziget Fesztivál, elég csupán a Nagyszínpad headliner sorára pillantani, ahol olyan aktuális világsztárokkal találkozhatunk, mint Kendrick Lamar, a Gorillaz, Lana Del Rey, a Mumford and Sons, Dua Lipa, Kygo, Liam Gallagher, Shawn Mendes vagy az Arctic Monkeys.

Ez az ütős névsor köszönhető annak is, hogy a cégbe befektető külföldi tulajdonosokkal egy olyan hároméves növekedési stratégiát alakítottak ki, amelynek első lépéseként a 2018-as Nagyszínpad sztárfellépőire majd’ 1 milliárd forinttal többet költöttek, mint tavaly.  A kiváló zenei kínálatot látva nem csoda, hogy rohamtempóban fogynak a jegyek az idei fesztiválra.

Az 5 napos bérletek már elfogytak és a Mastercard-Sziget Diákprogram keretében árusított jegyekből is már csak korlátozott számban lehet kapni. A tavalyi sikeren felbuzdulva a szervezők idén is árusítanak 3 napos bérletet, bármely, egymást követő három napra. Ezzel a magyar vendégek között is népszerű bérlettípussal, nem is titkolt cél volt, hogy az egyre nagyobb itthoni érdeklődést tovább növeljék.

Bővítették a fizetési lehetőségeket is: idén már a belépésre jogosító karszalaggal is lehet vásárolni a Szigeten. Ez a rendszer nem csupán a napijegyeknél, hanem a bérleteknél is magába foglalja a fizetési lehetőséget. Továbbra is működik majd az egyérintéses bankkártya, mint fizetési opció. Valamint harmadik lehetőségként megjelenik a mobiltelefonos fizetés a Szigeten.

A Sziget közössége 25 éve minden nyáron létrehoz egy ideiglenes államállamot, amely Európában központja lett a kultúrák találkozásának. Kiáltványukban így fogalmaznak: „A “szeretet forradalma” egy nagy közös ünnep, boldog és békés ünneplése annak, hogy tudjuk, közösen képesek vagyunk elérni, hogy erőszak és félelem nélkül élhessenek az emberek szerte a világban, hogy egy élhető Földet hagyjunk utódainkra, hogy az alapvető emberi jogok mindenhol sértetlenek maradhassanak, hogy szűnjön meg az előítéletesség és a kirekesztés.”

(Szerk.)

 

 

 

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/04/sziget-1.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/04/sziget-1-150x150.jpgNews CityBelföldfesztivál,koncertek,Sziget Fesztivál,szórakozásMinden idők legerősebb zenei programját hozza idén a Sziget Fesztivál, elég csupán a Nagyszínpad headliner sorára pillantani, ahol olyan aktuális világsztárokkal találkozhatunk, mint Kendrick Lamar, a Gorillaz, Lana Del Rey, a Mumford and Sons, Dua Lipa, Kygo, Liam Gallagher, Shawn Mendes vagy az Arctic Monkeys. Ez az ütős névsor köszönhető...