Április 20-án elment a világ legtehetségesebb DJ-je. Azóta semmi sincsen, csak a döbbenet, az űr, amit maga után hagyott. A vizsgálatok eredményei még nem hivatalosak, ám a közeli hozzátartozók mind azt sejtetik, hogy Tim Bergling, Avicii, egyszerűen békére vágyott, nem bírta a nyomást, az út- és egyensúly keresését a munka és a magánélet között, a stresszt és önkezével vetett véget életének. 28 éves volt. A show business alig 10 év alatt teljesen kicsinálta.

Nem könnyű a szórakoztatóipar. A mai fiatalok előtt intő és elgondolkoztató jelként kell lebegjen Tim története. Egy zenei zsenié, aki amint befutotta az áhított karriert, rájött, hogy semmi más nem érdekli, csak az alkotás és a belső harmónia. Hogyan jutott el ideáig? Talán az elég nyomós érv volt számára, hogy 26 évesen, az háta mögött tudott intenzív 8 évnek köszönhetően, nagyjából egy 80 éves testben élt. Az éjszakázás, a megfelelés, az önbizalmat növelő önpusztító életmód, minden lehető módon kicsinálta a szervezetét.

A sztár DJ-t körülvevő hiénák mindent megtettek annak érdekében, hogy addig hajtsák a fiút, ameddig csak tudják. Így történhetett meg az is, hogy volt olyan év a 2016-os visszavonulása előtt, amikor 1 év leforgása alatt több, mint 300 koncertet adott. Az eredmény? Ugyan mindenkinek tetemesen növekedett a bankszámlája, ám Avicii, lényegében halál közeli állapotba sodorta magát. Miután bejelentette, hogy soha többet nem vállal élő koncertet, hanem a zeneszerzésre koncentrál, egészségi állapota ugyan javulni kezdett, a lelkében lévő hasadás azonban, úgy tűnik, már nem volt egyáltalán meggyógyítható.

Utolsó hónapjaiban, napjaiban is szerető család, erős barátságok és végre, reményteli szerelem vette körül. Tim, aki a világ fiatal nőinek és férfiainak álma volt, egy cseh modell, Tereza Kacerova és kisfia, Lucas mellett találta meg az átmeneti enyhítő boldogságot, érzékeny lelke pillanatokra, az utolsó pillanatokra velük nyugodhatott meg.

Avicii zenésztársai és legközelebbi barátai, mint például, fotósa és social media menedzsere Sean Eriksson, sokkoltan állnak az események előtt a mély fájdalomtól. Posztjaik sokat sejtetően annyit árulnak el, hogy a sikeres DJ-nél talán soha senki nem vágyta jobban a békét. Depresszió, stressz, nyomasztó terhek, egyensúly, élet és boldogság keresés … bármi is okozta Avicii halálát, egy biztos, egy csodálatos tehetséggel lettünk szegényebbek újra.

RIP Avicii

Update: A legfrissebb hírek szerint, Avicii valóban öngyilkosságot követett el az Omanban található Muscat Hill Resortban. A TMZ értesülései szerint a svéd DJ egy törött borosüveg szilánkjával vágta fel ereit.

(Szerk.)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/04/avicii-3.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/04/avicii-3-150x150.jpgNews CityNagyvilágAvicii,Avicii halála,DJ,Tim BerglingÁprilis 20-án elment a világ legtehetségesebb DJ-je. Azóta semmi sincsen, csak a döbbenet, az űr, amit maga után hagyott. A vizsgálatok eredményei még nem hivatalosak, ám a közeli hozzátartozók mind azt sejtetik, hogy Tim Bergling, Avicii, egyszerűen békére vágyott, nem bírta a nyomást, az út- és egyensúly keresését a...