A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió „tehetségmutató” versenyében ismert és népszerű előadók lépnek színpadra a szinte felsorolhatatlan számú díjért.

A Nagy-Szín-Pad! nem tehetségkutató, hanem tehetségMUTATÓ, amelyben már népszerű, rendszeresen koncertező, és a Petőfi Rádió műsoraiban is gyakran szereplő zenekarok kapnak lehetőséget, hogy az eddiginél jóval nagyobb ismertséghez jussanak. “A szándékunk az, hogy teret engedjünk azoknak, akik mellett rajongóik már határozottan letették voksukat, és eddigi dalaik, klipjeik, koncertjeik alapján képesek lehetnek arra, hogy a legnagyobb hazai fesztiválok nagyszínpadainak közönségét is megnyerjék maguknak” – magyarázta Fülöp Zoltán, a versenyt szervező VOLT Produkció vezetője.

Az idei Nagy-Szín-Pad!-ra az Amigod, Antonia Vai, az Apey & the Pea, a Belau, ByeAlex és a Slepp, a JETLAG, az NB és a Soulwave kapott meghívást.  A május 2-tól kezdődő, 4 napon át tartó elődöntőknek, valamint a május 11-i döntőnek is az Akvárium Klub ad otthont, ahol teljes értékű koncereteket láthat majd a közönség.

A közönség mellett idén a 10 korábbi évek résztvevőiből álló „Nagy-Szín-Pad! Crew” is értékeli a produkciókat. A Nagy-Szín-Pad! résztvevői fellépnek a VOLT, a Sziget, a Strand és a Campus Fesztivákokon, és a döntősök közül egy Magyarországot képviseli majd a 2019-es Eurosonic Festival-on. A rendezvény egyik fontos díja a hazai fesztiválmeghívások mellett az, hogy a döntősök közül egy minden évben Magyarországot képviselheti a következő évi Eurosonic Festivalon Hollandiában. „Idén, a Visegrádi Csoport magyar elnöksége alkalmából egy cseh, egy szlovák és egy lengyel fesztiválon is bemutatkozhat majd egy Nagy-Szín-Pad!-os zenekar, a V4-es partnerországok képviselői pedig a Nagy.Szín-Pad! elődöntőin és a Telekom VOLT Fesztiválon is részt vesznek majd” – mondta el Lobenwein Norbert, a Nagy-Szín-Pad! alapítója.

A verseny kizárólag meghívásos alapon működik: résztvevőit száznál is több koncert- és fesztiválszervező, producer, újságíró és zenei szerkesztő ajánlása alapján a szervezők választják ki. Az eseménynek a korábbi évekhez hasonlóan idén is kiemelt figyelmet szentel az M2 Petőfi TV és a Petőfi Rádió.

A KONCERTEK

Május 2. Apey and the Pea

Május 3. Antonia Vai / Soulwave

Május 4. Belau / ByeAlex és a Slepp

Május 5. Amigod / JETLAG

DÖNTŐ: Május 11.

(szerk.)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/04/nagyszínpad2.pnghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/04/nagyszínpad2-150x150.pngNews CityKultúraAkvárium klub,budapesti éjszakai élet,Nagy-Szín-Pad!,szórakozás,szórakozóhelyekA VOLT Produkció és a Petőfi Rádió „tehetségmutató” versenyében ismert és népszerű előadók lépnek színpadra a szinte felsorolhatatlan számú díjért. A Nagy-Szín-Pad! nem tehetségkutató, hanem tehetségMUTATÓ, amelyben már népszerű, rendszeresen koncertező, és a Petőfi Rádió műsoraiban is gyakran szereplő zenekarok kapnak lehetőséget, hogy az eddiginél jóval nagyobb ismertséghez jussanak. “A...