A Nagykovácsiból induló családi vállalkozás már több mint 10 éve magas színvonalon szolgálja ki ügyfeleit. A Csempebox Kft. 2006-ban nyílt fővárosi bemutató terme a kezdetektől rendkívül széles termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére. Bemutató termükben nagy választékban megtekinthetőek a különböző gyártók burkolatai, mosdók, kádak, zuhanykabinok, fürdőszobabútorok, szaniterek, csaptelek.

IMG_0288
Fotó: www.csempebox.hu

A kínálatban többek között magyar, lengyel, német, olasz, spanyol és holland gyártó termékei szerepelnek. A cég munkatársai közép- és prémium kategóriás termékekkel és szakmai tudásukkal, hozzáállásukkal, valamint tanácsaikkal igyekeznek a vásárlók minden igényét kielégíteni.

A keresletet nagyban meghatározza az éppen aktuális évszak és körülmények. De az elmondható, hogy jellemzően a cég teljes szortimentje húzó ágazat. Amikor a külső hőmérséklet nem teszi lehetővé a burkolást, inkább a csaptelepek és a fürdőszobabútorok fogynak jobban.

Nem lehetne kiemelni csupán egyetlen terméket a skálán, amit a többinél jobban kedvelnének vagy vásárolnának a fogyasztók – mondta Kun László, a Csempebox Kft. üzletvezetője. Megjegyezte, hogy a cégnél egyedi zuhanykabinok és fürdőszoba bútorok megrendelésére is nyílik lehetőség az ügyfelek számára. Ezeket a termékeket ugyanis többnyire széria méretekben gyártják, de a Csempeboxnál kérésre akár egyedi méretben is rendelhetőek. A függesztett bútorok például opcionálisan lábakkal is rendelhetőek.

IMG_0289
Fotó: www.csempebox.hu

A Csempebox Kft. beszállítója egy magyar bútorgyártó vállalat, aki magas színvonalon készíti különböző színben és alapanyagból árukínálatát. A Bécsi úti bemutatóteremben, ahol ingyenes parkolási lehetőség biztosítja a kedves ügyfelek kényelmes vásárlását, megtekinthetőek a nappaliba, konyhába és fürdőszobába megvásárolható különböző padlólapok magas fényű vagy akár matt felületekben és különböző méretekben. Az üzlet hétköznapokon reggel 9:00 és este 18:00 között, míg szombatonként 10:00 és 14:00 között tart nyitva. A vásárlók számára akár kisebb és nagyobb vásárlás esetén is van lehetőség házhoz szállítást kérni.

A Csempebox az összes csaptelepgyár termékét kínálja ügyfélkörének. Az óbudai boltban a teljes kínálat – mely több ezer termékre tehető – csupán egy részét tudják személyesen is megtekinteni a vásárlók. Minden igényhez többféle megoldást kínálnak. Például egy öntött márvány mosdóhoz akár króm vagy bronz kiegészítők is választhatóak. Luxus, kényelem és praktikum jellemzi a minden igényt kielégítő, akár a web shopban is megvásárolható, széles spektrumú termékeket.

A Csempebox Kft. gondol a mozgássérült illetve mozgáskorlátozott személyekre is. Árukínálatában megtalálhatóak a speciális kivitelezésű kiegészítők is. Valamint az extra igényű felhasználók akár az infraszaunák, hidromasszázs és gőzkabinok közül is válogathatnak.

A cég neve ismert és elismert a vásárlók körében – mondta Kun László. Az elmúlt tíz év során szerzett szakmai tapasztalat és ügyfélközpontú kiszolgálás is mind ezt segítette. Gyakorlatilag mindenben, minden folyamatban tudnak szakmai segítséget nyújtani. A szortiment folyamatosan a vevők igényeihez, szokásaihoz igazodik.

(x)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2877.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2877-150x150.jpgNews CityÉletmódRiportburkolatok,csempe,Csempebox Kft,csempék,fürdőszoba bútorok,olcsó csempe,prémium csempeA Nagykovácsiból induló családi vállalkozás már több mint 10 éve magas színvonalon szolgálja ki ügyfeleit. A Csempebox Kft. 2006-ban nyílt fővárosi bemutató terme a kezdetektől rendkívül széles termékkínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére. Bemutató termükben nagy választékban megtekinthetőek a különböző gyártók burkolatai, mosdók, kádak, zuhanykabinok, fürdőszobabútorok, szaniterek, csaptelek. A kínálatban többek...