Anastasia Knyazeva, a mindössze 6 éves orosz kislány, nyerte el a „világ legszebb lánya” elnevezést, így Thylane Blondeau nyomdokaiba lépett. Anastasiat 4 évesen fedezték fel és azóta is töretlenül imádja őt a divatszakma, csodálatos kék szemei előtt pedig mindenki térdre borul.

Anastasia-Knyazeva-most-beautiful-girl-Photo

Az orosz kislány anyukája, egyben a híres gyermek menedzsere is: amellett, hogy támogatja, ösztönzi Anastasiat, vezeti Istagram oldalát, kapcsolatot tart az ügynökségekkel, hogy lánya a jövőben híres felnőtt modell lehessen.

Az online oldalakon már most rengetegen követik a kis orosz szépséget, aki láthatóan imád a kamera előtt pózolni, mondhatnánk, a vérében van. A rengeteg dicsérő kommentelő között persze akad olyan is, aki támadja az orosz kislány anyukáját, mert nonszensz dolognak tartja, hogy egy hatévest sminkelnek, felnőtt ruhákban öltöztetnek a pénz és a hírnév miatt.

Szerencsére a szépség rajongói azért többségben vannak, egyenesen imádják a kislány babás vonásait, kerek arcát , frufrus, barna haját és gyönyörű szép kék szemeit. Anastasia pedig, úgy tűnik, még élvezi. Bájosan pózol és gyermeki ártatlansággal, egyfajta játéknak fogja fel a szereplést.

Thylane Blondeau-ból is ismert modell lett,  így már most megjósolható, hogy Anasztasiara is szép karrier vár a  divat és a szépségiparban.

szerző: MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/city-4.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/city-4-150x150.jpgNews CitySzínesmodell,szépségipar,szupermodellekAnastasia Knyazeva, a mindössze 6 éves orosz kislány, nyerte el a „világ legszebb lánya” elnevezést, így Thylane Blondeau nyomdokaiba lépett. Anastasiat 4 évesen fedezték fel és azóta is töretlenül imádja őt a divatszakma, csodálatos kék szemei előtt pedig mindenki térdre borul. Az orosz kislány anyukája, egyben a híres gyermek menedzsere is:...