A kényelmességről és a lazaságról híres cargo nadrág 2018 tavaszán tör be a divat világába. A zsebes nadrág tökéletes öltözéket biztosít az átmeneti időszakokra.

background-2734805_1280

De miért is hívjuk zsebes nadrágnak?
Aki régen szerette, az most is nagyon praktikusnak fogja találni a 2018-ban újra divatba robbanó cargo nadrágot. Akinek meg még nem volt zsebes nadrágja, őszintén örülhet majd hiszen…

  • A zsebes Cargo nadrág akár alkalmi viseletként is hordható elegáns szabása miatt. A tervezők gondoskodtak róla, hogy jelentős mennyiségű, igen nőies fazon is piacra kerüljön, így annak sem kell aggódnia, aki a lezser öltözet helyett a csinosabb ruhákat részesíti előnyben.
  • Hogy, hogyan tudod kihozni belőle a legjobb viseletet, az azon is múlik, hogy mivel párosítod. Hordható hétköznapi viseletként, egy egyszerű lezser pólóval, valamint egy lapos, vagy akár egy magasított szandállal is. Felveheted munkába menet, randevúra, kirándulni, várost nézni és még akár sportos öltözetnek is megfelel.

De vajon mire szolgálnak a nagy zsebek?

A cargo nadrág, a szakértők szerint pont azért szenzációs, mert minden apró jellemzője a kényelmet, praktikumot szolgálja. Ezt kombinálták idén az igazi stílussal. Megkaptuk hát, amire vágytunk: a szűk nadrágok helyett idén a nagyobb méreté a főszerep, a rátett zsebek, az oldalhajtás pedig csak fokozzák az élményt. A divatban pont az a szép, hogy időről időre képes úgy megújulni, hogy a végfelhasználók, azaz a vásárlók gyakorlati mindennapjaiba is illeszthető darabokkal rukkol elő.

A cargo zseb nem csak tárolásra alkalmas, hanem a furcsa, nem hétköznapi elhelyezésétől és méterétől karcsúbbaknak tűnhetünk, hiszen a comb külső részén található. A rendkívüli megjelenést kölcsönző nadrág egyedülállóvá tehet a mindennapi életben.

Ha jól kombináljuk alkalomhoz illően, mondjuk egy derekunkra kötött farmerkabáttal, vagy egy egészen feltűnő övvel, magas sarkúval, akkor igazán páratlan stílusú megjelenésünk lesz.

Miként robban be újból 2018-ban a Cargo Nadrág a divat világába?

Nyilván nem minden arany, ami fénylik. Különösen igaz ez a 2018-as divatra. A leporolt darabok közül a bokarészen gumírozott, vékonyított fazon lesz a nyerő, mert fantasztikusan mutat, kiemeli a lábszárat és a boka részét is.

Érdemes lesz beszerezni legalább 1 db-ot a gardróbszobába. Hiszen az is megtörténhet, hogy ennél extravagánsabb nadrág nem lesz már idén.

szerző : MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/jeans-564089_1920-1024x683.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/jeans-564089_1920-150x150.jpgNews CityÉletmódcargo,divat,divatvilág,nadrág,zsebA kényelmességről és a lazaságról híres cargo nadrág 2018 tavaszán tör be a divat világába. A zsebes nadrág tökéletes öltözéket biztosít az átmeneti időszakokra. De miért is hívjuk zsebes nadrágnak? Aki régen szerette, az most is nagyon praktikusnak fogja találni a 2018-ban újra divatba robbanó cargo nadrágot. Akinek meg még nem...