Szlovákia legjobb és legszínvonalasabb síterepeit a Tátrában találjuk. A pályák közelsége miatt (a magyar határtól alig 2 óra távolságra található) sok magyar síelő kedvelt desztinációja ez a terep. Óriás, hófödte hegycsúcsok, szikrázó napsütés, karbantartott pályák, fantasztikus, európai színvonalú szálláshelyek: ez a Magas Tátra 2018-ban.

A gyönyörű szlovákiai hegyekben folyamatosan fejlesztik a sípályákat a síelők legnagyobb örömére. A  legnépszerűbb és méreteit tekintve legkiterjedtebb síterep Jasná, amely a magyar határtól mindössze 2 órás autóútra található.

Ahogy a Magas-Tátrában, úgy az Alacsony – Tátrában is hibátlan színvonalú, fantasztikusan karbantartott hóágyúzott sípályákat találunk. Az extrém síelők rengeteg olyan helyet felfedezhetnek ebben a hófödte paradicsomban, ahol pontosan tudásuknak megfelelően tudják élvezni a téli sportokat. A pályák kezdő szinttől, egészen az extrém haladókig, mindenkit élményekkel kecsegtetnek. Mindezek mellett pedig nem elhanyagolható a tény, hogy itt, a szomszédban, akár magyar nyelvű síoktatót is találhatunk gyermekünk mellé. Lehet-e ennél is tökéletesebb egy családi síelős kiruccanás?

Aki szereti kipróbálni az érintetlen lejtőket, annak kötelező program a Fresh Track kipróbálása. Ez a lehetőség azoknak szól, akik képesek korán reggel 7 órára a pálya ördögeivé válni. A szolgáltatás a Magas – Tátrában a Csorba tónál és Tátralomnicon próbálható ki.

Kezdő síelő vagy? Itt a helyed!

A kezdő síelők és haladók számára tökéletesen kialakított könnyebb sípályákat találhatunk a Magas-Tátra Asótátrafüreden, Pod Lesom városrészében. Ez a hóágyúval fújt pálya, egész március végéig várja a síelni vágyókat.

recreation-3178435_1280

Szerző : MZs

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/ski-2098120_1920-1024x683.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/ski-2098120_1920-150x150.jpgNews CityUtazássíelés,téli sportSzlovákia legjobb és legszínvonalasabb síterepeit a Tátrában találjuk. A pályák közelsége miatt (a magyar határtól alig 2 óra távolságra található) sok magyar síelő kedvelt desztinációja ez a terep. Óriás, hófödte hegycsúcsok, szikrázó napsütés, karbantartott pályák, fantasztikus, európai színvonalú szálláshelyek: ez a Magas Tátra 2018-ban. A gyönyörű szlovákiai hegyekben folyamatosan fejlesztik...