Az instagram egyre csak szárnyal felfelé. A Facebookhoz képest, a szakértők azt prognosztizálták, hogy a közösségi forgalom jelentős része fog átirányulni ide, ezáltal az Insta az év vezető véleményformáló platformjainak egyike lesz. Nem véletlen, hogy az aktív felhasználók között egyre több az olyan személy, aki saját vállalkozását népszerűsíti itt, kihasználva azt az előnyt, hogy igencsak változatos korcsoportokat tud elérni pillanatok alatt.

Az egyik ilyen népszerű instagram influencer „vállalkozás” főhősei az életmódszakértők. Az elmúlt években ugyan megnőtt az életmódváltásban segítők száma, ám a korlátlan és viszonylag szabályozatlan közösségi jelenélt miatt nehéz eldönteni, hogy ki számít igazán hitelesnek és megbízhatónak.

Az alábbiakban kiemelnék párat, akik ténylegesen remek szakértők.

  1. Schobert Norbi

Az első és Magyarországon a legismertebb életmódszakértő Norbi, aki az Update termékeivel megreformálta az egészségtudatos életmódot. Minden korosztályból számtalan ember neki köszönhetően veszített jelentősen a súlyából, illetve tért át egészséges táplálkozásra. Üzleteik egyre inkább terjeszkednek, webshopjukból könnyen és gyorsan rendelhetünk termékeket, illetve már több ételszállító cég étlapján is szerepelnek Update menük. Azt el kell mondani, hogy árban drágább, mint más ételek, de a minőség miatt teljes mértékben megéri.

Instagram oldal: @update_lowcarb

Termékek: www.updatelowcarb.com/webshop/

  1. Burján Szafi

Szafi, aki 82 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon, nem véletlen tett szert ekkora „rajongó táborra”. Rengeteg finomabbnál finomabb (és persze egészséges) receptet tár az olvasók elé. Bárki rátéved az oldalára nyál csorgatva rohan a boltba beszerezni az ott látott alapanyagokat és az összes ételt el szeretné készíteni, amit látott. Számos visszajelzést kap, ami mind pozitív, tehát bátran tudom ajánlani mindenkinek ezt a csodálatos édesanyát.

Instagram oldal: @szafi_fitt,

Termékek: www.dietas-termekek-webshop.hu

  1. Kecső Dorottya

Dorottya szakképzett táplálkozási specialista, sport pszichológus és edző egyben. Rengeteg referenciával rendelkezik, amik bizonyítják, hogy valóban profi abban, amit csinál. E-mailen kérhetünk tőle tanácsokat és ő személyre szabott étrendet is kialakít számunkra. A visszajelzések között olyan is szerepelt, akin az életmódváltás meggátolta a kopaszodást, sőt sűrűsödni is kezdett a haja.

A legtöbb előtte-utána fotó láttán az ember szkeptikus és nem akarja elhinni, hogy az tényleges eredmény. De Dorottya képei között fel se merül senkiben, hogy szerkesztett képekről lenne szó. A profizmus az profizmus.

Instagram oldal: @dorottyaeletmod

  1. Naszák Andrea

Andi életmód, táplálkozási és hormontanácsadó. Még egy remek lehetőség az egészséges életmód kialakítására és elsajátítására. Majdnem 62 ezer követővel ő is rengeteg rajongót tudhat magáénak. A visszajelzések pozitívak, rengetegen szeretik Andit. Weboldalán személyre szabott étrendet és edzéstervet is kérhetünk tőle.

Instagram oldal: @andreanaszak

Weboldal: www.naszakandrea-eletmod.hu

Rajtuk kívül persze még rengeteg elismerésre méltó életmódszakértő van Magyarországon, de mindenki keresgéljen és válassza ki a számára legszimpatikusabb és leghitelesebb szakembert.

Ahogy Naszák Andi hirdeti: “A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!”

Szerző: Zsidákovits Dóra

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/mobile-2598295_960_720.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/mobile-2598295_960_720-150x150.jpgNews CityÉletmódegészség,életmód,instagram,tanácsadásAz instagram egyre csak szárnyal felfelé. A Facebookhoz képest, a szakértők azt prognosztizálták, hogy a közösségi forgalom jelentős része fog átirányulni ide, ezáltal az Insta az év vezető véleményformáló platformjainak egyike lesz. Nem véletlen, hogy az aktív felhasználók között egyre több az olyan személy, aki saját vállalkozását népszerűsíti itt,...