Nem véletlen, hogy a hazai és külföldi közönség körében, 1993 óta, egyre népszerűbb a Sziget Fesztivál. Sorra nyeri a díjakat, egyre nagyobb nevek, előadók jelennek meg a line up-ban. A Szabadság Szigete úgy tűnik, hogy idén sem kímél meg bennünket az igazi élményektől. Ideje lesz figyelemmel kísérni a változásokat, hogy még időben megszerezd az év legnagyobb fesztiváljára szóló útleveledet.

A 2018-as év fellépőit már hónapokkal ezelőtt elkezdték bejelenteni. Óriási hír, hogy előadók között nem csupán a fiatalabb generáció tagjai találják meg kedvenceiket, hanem a kicsit idősebbek is. Lássuk, hát, hogy ebben az évben, kiknek köszönhetjük a LOVE REVOLUTIONt.

  • Dua Lipa

Az albán származású angol énekesnő pár éve futott be a popszakmában. Olyan előadókkal énekelt közös számokat, mint Sean Paul, Chris Martin a Coldplay énekese, és olyan DJ-kkel működött együtt, mint  Martin Garrix.

  • Gorillaz

Gyerekkorom kedvenc zenekara a Gorillaz két év alatt harmadszorra jön Magyarországra! Az angol art pop és alternativ rockot játszó csapat nagy meglepetés volt a Sziget fellépők között.

1507038874-2116175_1387083_gorillaz_alapkep

  • Arctic Monkeys

A Gorillaz mellett ez a csapat is húzónév a fellépők között. Az angliai indie rock zenekar 2002-ben alakult, 2008-ban megnyerte a legjobb brit zenekar, és a legjobb brit album címet is a BRIT Awardson és azóta is töretlenül haladnak egyre feljebb és feljebb nagy örömöt okozva a rajongóknak.

A dán énekesnő „Mü” capella pop dalokat játszik. Olyan híres dalai vannak, mint a Major Lazerrel összehozott Lean On vagy a Kamikaze. A tavalyi év nagy sikere lett a Final Song és olyan Major Lazer dalban is részt vett, ahol Justin Bieber volt a társa.

  • Parov Stelar

Az osztrák DJ az elsők között szerepel, aki electro swinget játszik. Két éve a Budapest Parkban hallgathatta és bulizhatott zenéjére a közönség, idén pedig a Szigetre is ellátogat. Az érdekesség, hogy az eredeti nevén Marcus Füreder már 43 éves és már 20 éves kora óta játszott éjszakai klubokban, mint DJ.

  • Shawn Mendes

Ez a tehetséges fiú, aki nem mellesleg tinilányok ezreinek imádata tárgya, először látogat el hazánkba. A mindössze 19 éves kanadai srác a 2015 –ös Stitches című számával robbant be itthon a köztudatba és azóta is sikert sikerre halmoz.

Szerző: Zsidákovits Dóra

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/photo-1429962714451-bb934ecdc4ec.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/photo-1429962714451-bb934ecdc4ec-150x150.jpgNews CityBelföldbuli,fesztivál,Sziget,zeneNem véletlen, hogy a hazai és külföldi közönség körében, 1993 óta, egyre népszerűbb a Sziget Fesztivál. Sorra nyeri a díjakat, egyre nagyobb nevek, előadók jelennek meg a line up-ban. A Szabadság Szigete úgy tűnik, hogy idén sem kímél meg bennünket az igazi élményektől. Ideje lesz figyelemmel kísérni a változásokat,...