Minden korosztály szeret randizni, arról nem is beszélve, hogy egy igazán izgalmas partnerrel találkozni, lényegében az egekbe tudja felnyomni (kortól függetlenül) az adrenalin szintünket. Az izgalom nagyon jó érzés, ám vigyázzunk, mert sokszor olyan túlzásokba is eshetünk, amik végül a randi rovására is mehetnek.

Az alábbiakban összegyűjtöttük nektek a legjellemzőbb, elsőre talán viccesnek tűnő bakikat, melyek miatt fuccsba mehet egy randevú. Lássuk, hát, mire érdemes nőként vagy férfiként ügyelnünk, ha nem akarunk megsemmisülve távozni egy találkozóról.

Nők:

  1. Smink

A nők mindig imponálni szeretnének külsejükkel a másik félnek, ám gyakran túlzásba esnek. Az első benyomás már meghatározza az emberben azt, hogyan is vélekedik a másikról. A nők gyakran esnek abba a hibába, hogy rengeteg sminket tesznek fel magukra, hogy elrejtsék szépséghibáikat, illetve megnyerőbb külsőt kölcsönözzenek maguknak. A férfiak viszont inkább a visszafogott és elegáns sminket kedvelik. Nem szereti senki, ha a puszi után ragad az arca az alapozótól, illetve a rúzs is elkenődik.

  1. Öltözet

Szintén gyakori hiba, hogy a nők minél csinosabbak szeretnének lenni. Egy randi során viszont elképesztően fontos tud lenni az alkalomhoz illő öltözet. Miért? Ha egy hosszú sétára mentek, semmiképp se vegyél fel kényelmetlen magassarkút, mert hiába szép, ha 3 lépés után menni sem tudsz benne. Viszont hiába divatos a szaggatott farmer, egy étteremben ebben megjelenni, őshiba, így inkább ne tedd!

  1. Alkohol

Az alkohol remek gátlásoldó, de ne vidd túlzásba! 1-2 pohár hideg rosé megadhatja az este alaphangulatát és kevésbé leszel szorongó tőle, de ne idd le magad a földig, mert mély benyomást teszel a partneredre, viszont nem úgy, ahogy szeretnéd.

Férfiak:

  1. Öltözet

Az öltözködés a férfiaknál is egy nagyon gyakori baklövés lehet. Figyelj oda, hogy elegáns, de kényelmes legyen, amit felveszel! (Volt, aki az első randinkra melegítőben jött, hidd el nem nyerő – a szerző) Nem kell öltöny, de tiszteld meg a másikat egy kulturált külsővel.

  1. Stílus

Legyél laza, de ne ess át a ló másik oldalára! Már az oviban sem volt menő meghúzni egy lány haját, ha tetszett, így most se bántsd meg esetleges elhamarkodott kijelentésekkel a randipartneredet. Bókolni szabad és kell is, de azt se úgy tedd, hogy sértődés legyen a vége.

  1. Érdeklődés

Illetve annak hiánya. Ne kérdezz rá olyan dologra, amire nem érdekel a válasz, vagy ha mégis feltetted a kérdést, akkor tiszteld meg a figyelmeddel a partneredet. A telefont rakd zsebre és ne nézegesd állandóan. A másik fél ilyenkor biztos arra gondol, hogy már mennél máshova és a randidrukk mellett még kínosan is fogja érezni magát, ami nyilván nem segít az ismerkedésben.3-vital-things-a-modern-gentleman-should-do-on-a-first-date

Mindkét félnél fontos:  EXEK

Soha, de soha ne hozd fel első randin se a te exeidet, se a partneredére ne kérdezz rá! Ő téged szeretne megismerni nem pedig azt hallgatni mi volt jó vagy rossz az előző kapcsolatodban. Fordított helyzetben te sem örülnél, ha a kérdésedre hosszasan taglalná az előző partnerével töltött napokat, hónapokat, éveket.

Ezeket a hibákat elkerülve máris garantáltan jobb lesz az első randi, de a lényeg, hogy add önmagad!

Szerző: Zsidákovits Dóra

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/audreyholiday-1.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/03/audreyholiday-1-150x150.jpgNews CitySzíneselső randi,hibák,randi,tippekMinden korosztály szeret randizni, arról nem is beszélve, hogy egy igazán izgalmas partnerrel találkozni, lényegében az egekbe tudja felnyomni (kortól függetlenül) az adrenalin szintünket. Az izgalom nagyon jó érzés, ám vigyázzunk, mert sokszor olyan túlzásokba is eshetünk, amik végül a randi rovására is mehetnek. Az alábbiakban összegyűjtöttük nektek a legjellemzőbb,...