Van, aki feketén szereti, van, aki habosan. Van, aki reggel és van, aki tejjel. Egy biztos, a legtöbben nehezen tudnánk elképzelni az ébredést a pörkölt kávé illata, a kávéfőző halk moraja és egy ízletes fekete nélkül.

Egy kávé íze elsősorban eredetétől és fajtájától függ, de szerepet játszik még a betakarítás módja, a pörkölési eljárás és persze a csomagolás is. Selymessége, lágysága a kávészemek milyenségében rejlik, de ne felejtsük ki magát, a kávéfőzőt sem!

A svájci székhelyű Jura több mint 80 éve gyárt egyre tökéletesebb, prémium minőségű kávéfőzőket.  A világklasszis teniszezővel, Roger Federerrel reklámozó cég ma már a világ számos pontján – Ausztriában, Németországban, Hollandiában, az Egyesült Államokban  valamint Magyarországon is – forgalmazza professzionális és háztartási használatra szánt kávégépeit, melyek mind a dizájn, mind a technológia szempontjából egy kompromisszummentes minőséget, és különösen magas színvonalat képviselnek. A Jura márka mára a világ vezető prémium kávéfőzőgép-gyártójává vált.

Ezeken az innovatív technológiájú kávégépeken, melyek a fogyasztók minden igényét kielégítik, állítható a hőmérséklet, a kávé erőssége, a víz mennyisége, valamint az őrlési finomság is. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát menüvel rendelkezik, minden beállítás egy gombnyomással elérhető, sőt még a karbantartással kapcsolatos programok is automatikusak. A finomhab technológiának köszönhetően a Jura kávégépek egy gombnyomással váltják valóra mindazt, amit a kávézásról valaha is gondoltunk.

A Jura vendéglátóipari termékek kizárólagos magyarországi importőre és hivatalos szervize a Kávé Profi Kft.. A cég az értékesítési tevékenység mellett bérbeadással és szervizeléssel is foglalkozik.

Az igazán különleges kávé szerelmeseinek – WE-sorozat

A svájci székhelyű vállalat azért fejlesztette ki a „Plug & Enjoy” készülékeit, hogy a munkahelyen is minőségi kávét fogyaszthassanak a feketézők. A WE-sorozat legnagyobb fegyverei a programozhatóság, a külcsín és az egyszerűség.

A WE 8 típusú, dizájnos króm színben kapható kávégép akár már fél perc alatt teljesíti kívánságunk. 3 fokozatban szabályozza a víz hőmérsékletét, 12 féle kávéspecialitást készít és nyolc különböző fokozatban állítható a kávé erőssége. Ennél a típusnál, csakúgy, mint az összes többinél, használható Claris vízszűrő, mely lágyítja a vizet, így nincs szükség a gép utólagos vízkőtelenítésére. Okos rendszerének köszönhetően a kávéfőző azonnal figyelmeztet, ha a vízszűrő már elvesztette hatását. Intelligens elektronikája és felhasználóbarát menürendszere megkönnyít kezelését. Aki értékeli az élet jó dolgait, a különlegességek széles választékát és az ehhez kapcsolódó esztétikumot, feltehetően a WE 8 Jura kávégépet is kedvelni fogja.

15091

 • Pulse Extraction Process (P.E.P.®) technológia
 • Kompatibilis a JURA Smart Connecttel
 • Intelligens Vízrendszer (I.W.S. ®) technológia
 • Gombok a kávéfőző elülső részén, modern TFT-kijelző

„Klasszikusok” akár a munkahelyen

A kávé felszabadítja az elmét és stimulálja a kreativitást – tehát nincs munkahely kávé nélkül. A sorozathoz tartozó WE 6 szintén rendelkezik ún. smart conecttel, azaz akár a távolból, telefonról is működésbe hozható. Az innovatív technológiák forradalmasítják a kávézás élvezetét. Az előző, nagyobb típushoz hasonlóan ez a gép is képes szabályozni a felhasznált víz hőfokát, vagy a főzés hőmérsékletét és 8 fokozatban állítható a kávé erőssége is, amellyel nyolc fajta specialitást lehet készíteni. Az elegáns fekete kávégéppel igazi krémgazdag presszókávé főzhető, akár naponta 30 csészével. A beépített mosó-tisztító és vízkőtelenítő-program pedig az eszközök karbantartását egyszerűsíti le.

jura_we6

 • Kompatibilis a JURA Smart Connecttel
 • Pulse Extraction Process (P.E.P.®) technológia
 • Intelligens Vízrendszer (I.W.S. ®) technológia
 • Intelligens előáztatási aromarendszer (I.P.B.A.S.©)

​Egy sokoldalú megoldás a kávézásra

A két őrlőfejnek, a kettő vagy három pumpának, a párhuzamos vízrendszernek, valamint a felhasználóbarát és prémium minőségű kialakításnak köszönhetően egyedülálló teljesítményre képesek a professzionális vonalat képviselő GIGA kávégépek.

A GIGA X3 professzionális kávéfőzőgép már mindent tud, amire szüksége lehet egy munkahelyi irodában vagy egy rendezvényen. Egy gombnyomásra képes 31 egyedileg programozható kávéspecialitást és további 12 barista receptet.

700

 • Professzionális kerámiatárcsás őrlőfej
 • Állítható kombinált kifolyó két kávékifolyóval és két tejkifolyóval
 • Állítható kezdőképernyő
 • Opcionálisan választható a kávézacctartály és a csepegtető tálca közvetlen ürítése

„Reggel az első, este az utolsó, napközben a legjobb kolléga”

A Kávé Profi Kft.-nél lehetőség van a Jura professzionális és nívós készülékek bérlésére is. Igényfelmérés alapján segítenek kiválasztani a munkahelyi környezethez, az irodához ideális készüléket, mellyel a leggazdaságosabban vihet kávéházi élményt a dolgos mindennapokba.

A Jura készülékekkel a munkahelyi pihenés valódi felfrissüléssé, minőségi időtöltéssé válik. Keressen minket: Hegyi Zoltán – sales manager + 36 30 392 69 47 vagy Molnos Róbert – sales manager +36 30 607 4175!

(x)

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/02/coffee-3348813_1920-1-1024x768.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/02/coffee-3348813_1920-1-150x150.jpgNews CityÉletmódkávé,kávéfőző,kávégépVan, aki feketén szereti, van, aki habosan. Van, aki reggel és van, aki tejjel. Egy biztos, a legtöbben nehezen tudnánk elképzelni az ébredést a pörkölt kávé illata, a kávéfőző halk moraja és egy ízletes fekete nélkül. Egy kávé íze elsősorban eredetétől és fajtájától függ, de szerepet játszik még a betakarítás...