Az egész világot meghódította a Friends sorozat. Mindenkit a TV elé szögezett, együtt lélegeztünk a szereplőkkel, drukkoltunk a sikereikért, átéreztük a fájdalmaikat és remegve vártuk a folytatást hétről-hétre. Aztán bekövetkezett, amit rémálmainkban sem akartunk elfogadni. Vége lett. Mi pedig ott maradtunk egy óriási hiányérzettel szívünkben.

Mindennapjainkat határozta meg a 6 jóbarát története. Amíg követtük életüket, megszűnt tér és idő. Valami titkos teleportálás során mi is ott ültünk velük nappalijukban, kedvenc kávézójukban. Azóta se pótolta semmi az űrt, amit maga után hagyott a sorozat.

Időről-időre felröppentek a hírek, hogy lesz film. De hamar bizonyosságot nyert, hogy kacsa volt minden információ. A sztorinak vége lett. Kénytelenek voltunk elfogadni, hogy Rachel, Joey, Monica, Chandler, Ross, Phoebe már nem kúsznak vissza mindennapjainkba újabb és újabb poénokkal. Az őket alakító színészek többsége pedig szépen lassan szintén eltűnt látókörünkből.

Az őrületnek, várakozásnak most úgy néz ki, vége. Vagy mégsem? A YouTube felhasználók ide-oda kapkodják a fejüket, ugyanis felkerült a hálóra egy olyan trailer, ami miatt minden lelkes sorozatrajongó kiugrott a bőréből. Az előzetes alapján ugyanis 2018 legnagyobb szenzációjaként a Jóbarátok sorozat filmvásznon fog folytatódni.

A szereplők adottak. Ugyan kicsit megöregedtek, de mindannyian szerepelnek a sitcom folytatásban. Rachel terapeuta lett, Monica és Chandler elváltak, a gyerekek megnőttek, Phoebe doktor lett… Igazi időutazás, nem hiszünk a szemünknek, ahogy a több millió vérbeli rajongó sem, akik a csatornára felrakott anyag megtekintése után fejezték ki aggodalmukat, hogy ha ismét szórakozik velük valaki, annak nagyon komoly következménye lesz.

Nincs más hátra, mint várni. Újra és újra nézni a régi részeket és elmerülni az új film előzetes minden egyes képkockájában.

Szerző: Kovács Eni

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/02/jóbarátok-3.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/02/jóbarátok-3-150x150.jpgNews CitySzínesfilm adaptáció,Friends,Jóbarátok,sorozatAz egész világot meghódította a Friends sorozat. Mindenkit a TV elé szögezett, együtt lélegeztünk a szereplőkkel, drukkoltunk a sikereikért, átéreztük a fájdalmaikat és remegve vártuk a folytatást hétről-hétre. Aztán bekövetkezett, amit rémálmainkban sem akartunk elfogadni. Vége lett. Mi pedig ott maradtunk egy óriási hiányérzettel szívünkben. Mindennapjainkat határozta meg a 6...