Nem nehéz ma növeljék celeb mutatójukat a hazai hírességek. A közösségi média tökéletes platform arra, hogy könnyen és gyorsan híres szakivá vagy követendő példaképpé váljon az ember. Magyarországon is beindult a nagyüzem és ennek úgy néz ki, a legtermékenyebb fóruma az instagram lett.

Kik is azok a véleményformálók, akik meghatározzák ma az átlagos életünket? Hát azok a hazai celebek, akikben van elég kreativitás és ösztönös lendület, hogy szinten tartsák személyük iránti érdeklődésünket. Mondhatnánk, hogy van bennük „varázslat”, de ez valójában nem fejezné ki elég egyértelműen népszerűségük titkát.

Éppen ezért sokat kutattunk, kerestünk (gondolkozunk annyira nem kellett rajta), hogy mi lehet az a közös pont, ami összeköti a legjobban futó hazai sztárokat az insta népszerűségben. Csodák csodájára meg is leltük: mindannyian anyukák.

Most mondhatnánk, hogy jó, de annyi anyuka instázik már, miért pont ők? Hát van, aki azért, mert ügyesen felépítette, hogy izgalmas, érdekes az élete és vele mindig történik valami. Van, aki pedig azért, mert annyira tökéletesnek és harmonikusnak tűnik az élete, hogy el akarunk lesni minden egyes titkot tőle, hogy a szomorú kis szürke hétköznapokba hátha mi is át tudjuk ültetni azt.

Kilistáztuk most nektek azt a három legérdekesebb nőt, akivel nem szokatlan érzés együtt sírni, nevetni, boldognak vagy éppen hétköznapinak lenni.

Hódi Pamela

Pamela akkor került a reflektorfénybe, amikor azzal a bizonyos Berkivel egyszercsak őrült nagy szerelembe estek. Abból lett a kis Nati, aki természetes bájával lényegében egymaga betöltené boldogsággal az egész közösségi médiát. Időközben híressé vált anyukája pedig példa mindenre, ami a mai egyszerű fiataloknak fontos tanítás lehet: ha koronád leesik, neked akkor is talpra kell állni és büszkén haladni tovább. Mottó: Attól, hogy nem tanultad magad a doktoriig, még lehetsz sikeres és jó anyuka is.

Mádai Vivien

madai

Vivi potosan a lány a szomszédból. Természetes, lökött, kifinomult, kócos és szeplős, végzet asszonya egyben. Ez a nő sodródik az árral. Azzal az árral, ami annyira jól áll neki, hogy igazából ő egy hullámlovas anyatigris, akinek kisfia valószínű, legalább annyi női szívet fog megdobogtatni, mint sármos édesapja. A csinos műsorvezetőnő olyan közvetlenséggel engedi be hétköznapjaiba az embereket az instán, hogy tátva marad a szád és nincs kérdés benned, hogy mindennap kövesd, tudd, hogy mi történik vele. Mottó: Attól, hogy van stílusod, még igazán laza és odaadó anyuka lehet belőled.

Dobó Ági

Az egykori szépségkirálynő semmit nem öregedett az elmúlt évek alatt. Nulla ránc, ellenben két gyerek. Ha nem tudnánk, el sem hinnénk, hogy Ági már ekkora családról gondoskodik férjével. Szintiszta nő és gyakorlatias anyuka, akinek insta tanítását leginkább úgy tudnánk megfogalmazni, hogy ő az igazi példája annak, hogy fiatalon anyukává válni a világ legtermészetesebb dolga. Mottó: A szépség belülről fakad, főleg akkor, ha anyuka vagy.

Képek via instagram

Kovács Eni

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/01/doboagi.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2018/01/doboagi-150x150.jpgNews CitySzínesceleb anyukák,celebek,instagram,közösségi médiaNem nehéz ma növeljék celeb mutatójukat a hazai hírességek. A közösségi média tökéletes platform arra, hogy könnyen és gyorsan híres szakivá vagy követendő példaképpé váljon az ember. Magyarországon is beindult a nagyüzem és ennek úgy néz ki, a legtermékenyebb fóruma az instagram lett. Kik is azok a véleményformálók, akik meghatározzák...