Hogy mi vár rád idén, azt senki sem tudja. Egy biztos viszont, amit őszintén megfogadsz, az egy csöppnyi elhivatottsággal meg is fog valósulni. Csak ne légy türelmetlen. A jó eredményekhez idő kell. És persze kitartás.

Ha bajban vagy az újévi fogadalmakkal, akkor segítünk. Idén kerüld el a banális, kötelezően megtett fogadalmakat. Gondolj végre tényleg magadra és olyat kívánj, ami valóban csak rajtad múlik, hogy véghez tudod e vinni.

Legyen ez az éved a mozgás éve. Azé a mozgásé, amiben örömödet leled. Hogy miért? Mert bármi, amit örömmel csinálsz, az épít téged. Nem csupán a testedet, hanem a lelkedet is. Formálódj, legyél egészségesebb és találd meg a napi hajtás, stressz ellenszerét.

A mozgás az egész szervezetre hat. Fontos a csontoknak, az izmoknak, az idegrendszernek és a szívnek is. Előnyösen befolyásolja táplálkozásunkat, gondolatainkat, hangulatunkat. A mozgással sikerrel kezelhető a depresszió és szorongás minden formája.

Aki ésszerű keretek között, rendszeresen sportol, annak várhatóan meghosszabbodik az élettartama is. Kell ennél több? Húzza hát fel a nyúlcipőt mindenki és tegye teljesebbé az életét, hogy még sokáig élvezhesse ezt a földi paradicsomot.

Szerző: Kovács Eni

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/12/újév.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/12/újév-150x150.jpgNews CityEgészségmozgás,újév,újévi fogadalomHogy mi vár rád idén, azt senki sem tudja. Egy biztos viszont, amit őszintén megfogadsz, az egy csöppnyi elhivatottsággal meg is fog valósulni. Csak ne légy türelmetlen. A jó eredményekhez idő kell. És persze kitartás. Ha bajban vagy az újévi fogadalmakkal, akkor segítünk. Idén kerüld el a banális, kötelezően megtett fogadalmakat....