Valahogy decemberben villám sebességgel telnek a napok. Ünnep, ünnep hátán, folyamatos terített asztal, ajándékozás, bulik. Az év utolsó napjára sokan elfáradnak. Főleg a gyerekes családok. Szilveszterre pont kiürül minden energiatartalék, ötlettár és jön a kétségbeesés, hogyan tegyük emlékezetessé az év legeslegutolsó napját.

Szívünk szerint semmilyen jelentőséget nem tulajdonítanánk neki, mégis, valahonnan saját gyerekkorunkból hozzuk kódolva, hogy Szilveszterkor IGENIS kötelezően vigadni kell. Tegye fel a kezét, aki soha nem álmodozott arról, hogy otthon, kinyúlt mackónadrágban kortyolja egész este a pezsgőt a harsány és erőltetett party-k helyett! Nos, van egy jó hírünk, a családos szilveszter könnyen lazává varázsolható egy kis fifikával. Mutatjuk, hogyan!

  1. Ereszd össze a létező legtöbb gyereket!

Ha tehermentesíteni akarod a lelked és tested, akkor idén szilveszterkor meghívod a gyerekek legjobb barátait egy szuper privát bulira. A fiatalok odalesznek az örömtől, hogy együtt búcsúztathatják az óévet. Te leszel a legjobb fej, ha még ráadásul bedobod nekik azt is, hogy addig maradhatnak fent, ameddig csak akarnak. A kommunális matracon, egymás hegyén-hátán alvás pedig olyan élmény, amire még tinédzser korukban is szívesen fognak visszaemlékezni.

  1. Szervezz több családos házibulit!

Ha túl kicsik a gyerekeid, akkor nyelj egy nagyot és rendezd te a szilveszteri party-t. Hívj meg annyi gyerekes családot, amennyit csak el tudsz viselni magatok körül és tervezd meg az estéteket úgy, hogy minden korosztály a saját igényei szerint bulizhasson. Hidd el, a gyerekek szinte láthatatlanná válnak idővel, annyira jól ellesznek, ti felnőttek pedig a lehető leglazábban tudjátok kiengedni a karácsonyi őrület utáni fáradt gőzt. Főzni felesleges: rendelj ételt előre vagy egyezzetek meg abban, hogy minden család elkészít egy tipikus szilveszteri fogást belépőként.

Aki az estéjét már tényleg privát magányban töltené, nem szeretne sem jópofizni, sem hangoskodások közepette elmerülni az évvégi évértékelésében, annak ajánlom a minden évben megrendezésre kerülő Ügető Szilvesztert. A látványos, szórakoztató lovi buli délután még a legkisebb gyerekeket is úgy izgalomba hozza, hogy az esti, otthoni programra már különösképpen készülni sem kell.

Szerző: Kovács Eni

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/12/szilveszter-4.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/12/szilveszter-4-150x150.jpgNews CityÉletmódbuli,évvége,szilveszterValahogy decemberben villám sebességgel telnek a napok. Ünnep, ünnep hátán, folyamatos terített asztal, ajándékozás, bulik. Az év utolsó napjára sokan elfáradnak. Főleg a gyerekes családok. Szilveszterre pont kiürül minden energiatartalék, ötlettár és jön a kétségbeesés, hogyan tegyük emlékezetessé az év legeslegutolsó napját. Szívünk szerint semmilyen jelentőséget nem tulajdonítanánk neki, mégis,...