Boros Diána neve nem ismeretlen a közösségépítők, social média influencerek között. A kisgyermekes anyuka, elismert és tapasztalt szállodai szakember sorra építi sikerrel csoportjait, melyek egytől-egyig meghatározó, hiánypótló szerepet töltenek be az anyukák, szülők életében. Legújabb kezdeményezése, a Bababarát Szállások blog és zárt csoport, alig 3 hónap alatt közel 13.000 felhasználót szippantott be és ösztönöz a mai napig aktív social média részvételre. A közösség olyan gyorsan vált véleményformáló fórummá a bababarát turizmusban, hogy a magyarországi szálláshelyek jórésze már most komoly profitot termel belőle vagy rosszabb esetben jelentős bevételtől esik el. Jó lesz mindezt figyelemmel követni!

Diána titka az, hogy akármibe is fog, arra törekszik, hogy abból a lehető legtöbbet hozza ki. Keményen dolgozik a sikerért, jó megérzései vannak és tökéletesen hasznosítja mindazt a szakmai hátteret, amit hosszú évek alatt épített magának. A Bababarát szállások is, a korábbi kezdeményezések mintájára, valódi élményekre, hiteles tapasztalásokra épít. A zseniális csavar ott van, hogy úgy aktivizál egy hihetetlenül nagy felhasználói, potenciálisan fizető, utazni vágyó vendég csoportot, hogy nem részrehajló, hanem az elejétől a végéig meg tudja őrizni hitelességét.

A sok, esetenként pórul járt, csalódott szülő, nem meglepő módon, imádja a szállásgyűjtő projektet, ahol igazi hús-vér emberek real time cserélhetnek véleményt, mondhatják el pozitív, negatív tapasztalataikat, így ösztönözve egymást utazásra… vagy éppen ellenkezőleg, lemondásra.

A kezdeményezés pedig olyan szépen kinövi magát, hogy a facebook tevékenység kiegészül egy igazi, valós eligazodást segítő weboldallal is (www.bababaratszallasok.hu), ahol a Dia által lelátogatott, véleményezett, minősített szálláshelyeknek lehetősége lesz arra, hogy elérjék a célközönséget, reagáljanak a véleményekre, online foglalási lehetőséget biztosítsanak a vendégeknek, speciális Bababarát Szállások csomaggal rukkoljanak elő, bizonyítva így is azt, hogy igenis meg akarják ismerni, és ki akarják szolgálni legjobb tudásuk szerint a babás, kisgyerekes szegmenst.

A weboldal a felhasználóknak is rengeteg újdonságot tartogat majd. Kedvezmények, törzsvásárlói program, webshop… mind-mind olyan pénztárca kímélő programok, amelyek mellett megmarad a facebookon indított alap koncepció: a bababarát közösség valós információkkal való ellátása és a szabad véleménynyilvánítás gyakorlásának lehetősége.

Szerző: Kovács Adrienn

https://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/11/boros-diána-4.jpghttps://citynews.hu/wp-content/uploads/2017/11/boros-diána-4-150x150.jpgNews CityBelföldUtazásbababarát szálláshelyek,Boros Diána,családi utazás,influencer,magyar turizmus,utazásfoglalásBoros Diána neve nem ismeretlen a közösségépítők, social média influencerek között. A kisgyermekes anyuka, elismert és tapasztalt szállodai szakember sorra építi sikerrel csoportjait, melyek egytől-egyig meghatározó, hiánypótló szerepet töltenek be az anyukák, szülők életében. Legújabb kezdeményezése, a Bababarát Szállások blog és zárt csoport, alig 3 hónap alatt közel 13.000...